Prijs

t/m

KleurUSB Bamboe met logo

Een bamboe USB-stick is een uniek en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic USB-sticks. Deze USB-sticks zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en capaciteiten en kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo, slogan of andere ontwerpkeuzes. Bestel uw favoriete USB bamboe bij AtmR Gifts

Bamboe USB
 
Bamboe USB-sticks zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie voor het opslaan en delen van digitale bestanden. Bamboehout is een hernieuwbare en duurzame grondstof die vrij is van schadelijke stoffen. Hierdoor is deze materialen populair voor de productie van allerlei consumentenproducten, waaronder ook USB-sticks. De bamboe USB-stick is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een stijlvolle en unieke toevoeging aan uw huisstijl.
 
Bamboe USB bedrukken
 
De sticks zijn verkrijgbaar in verschillende grootten en ontwerpen, waardoor u altijd een optie kunt vinden die bij uw bedrijf past. Bovendien zijn ze vaak licht van gewicht en compact, wat ze ideaal maakt voor het dragen en delen van bestanden onderweg. Bovendien kunt u de bamboe USB-stick laten bedrukken met uw logo, slogan of naam. Bedrukte USB-sticks zijn een populair cadeau voor klanten, medewerkers of relaties en kunnen helpen bij het versterken van de band met uw doelgroep. Ook biedt AtmR Gifts andere bamboe producten aan zoals Bamboe bekers, Bamboe pennen en Bamboe notitieboekjes.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20