Prijs

t/m

Gepersonaliseerde kartonnen bekers

Op zoek naar bedrukte kartonnen bekers? Kartonnen drinkbekers met logo bestellen? AtmR Gifts heeft een ruim assortiment aan kartonnen koffiebekers. Ideaal voor de koffie en ook nog eens lekvrij.

 

Kartonnen drinkbekers als promotie
 
Kartonnen drinkbekers zijn een uitstekende manier om uw bedrijf op een laagdrempelige en betaalbare manier onder de aandacht te brengen. Door de bekers te bedrukken met uw logo, reclametekst en unieke ontwerp, zorgt u voor herkenbaarheid en zichtbaarheid voor uw doelgroep. Het gebruik van kartonnen drinkbekers is een veelvoorkomende activiteit, waardoor uw boodschap een breed publiek bereikt.
 
Kartonnen bekers bedrukken met logo
 
Met de kartonnen drinkbekers kunt u op verschillende manieren adverteren. Zo kunt u de bekers bijvoorbeeld uitdelen tijdens beurzen of evenementen, of ze beschikbaar stellen in uw eigen bedrijfsruimte. Ook zijn ze perfect als extraatje bij aankopen of als cadeau bij het afsluiten van een deal. Bij AtmR Gifts kunt u eenvoudig uw gewenste kartonnen drinkbekers bestellen en laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Hierdoor beschikt u snel over de perfecte reclamedrager voor uw bedrijf, waarmee u uw boodschap op een stijlvolle en effectieve manier overbrengt.
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20