Prijs

t/m

Kleur

Onderleggers met logo

Met een bureau onderlegger beschermt u niet alleen uw bureau tegen krassen en beschadigingen, maar het biedt ook een handige schrijfondergrond en kan fungeren als muismat. Kies voor een bedrukte onderlegger om het een persoonlijk tintje te geven en uw merk of boodschap effectief onder de aandacht te brengen.

Bureau onderlegger

Een bureau onderlegger is een handig accessoire voor op het bureau. Het biedt niet alleen bescherming aan het oppervlak van het bureau tegen krassen en beschadigingen, maar kan ook als schrijfondergrond gebruikt worden. Daarnaast kan een bureau onderlegger ook als muismat fungeren, waardoor het gebruik van een aparte muismat niet nodig is. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan de persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Bedrukte bureau onderlegger 

Een bedrukte bureau onderlegger is een geweldige manier om uw persoonlijkheid, bedrijfslogo of boodschap op het bureau te laten zien. Door het toevoegen van een bedrukking kunt u de onderlegger een persoonlijk tintje geven en het bijvoorbeeld afstemmen op de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast is het een praktische manier om uw merk of boodschap onder de aandacht te brengen bij klanten en medewerkers die regelmatig op het bureau werken. Een bedrukte bureau onderlegger is niet alleen functioneel, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling en professionaliteit van uw werkplek.

Bureau onderlegger als relatiegeschenk

Een bureau onderlegger is een praktisch en nuttig relatiegeschenk dat dagelijks gebruikt kan worden. Door het toevoegen van een bedrukking, zoals een bedrijfslogo, gepersonaliseerde boodschap of uniek ontwerp, kunt u de onderlegger een persoonlijk tintje geven. Hierdoor wordt het niet alleen een handig accessoire op het bureau, maar ook een effectieve manier om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen bij klanten, medewerkers of partners. Een bureau onderlegger als relatiegeschenk laat zien dat u de ontvanger waardeert en kan de relatie versterken.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20