Prijs

t/m

KleurBedrukte USB Sleutel

Een USB stick in de vorm van een sleutel met uw logo is een origineel geschenk. Laat de usb stick sleutel bedrukken of graveren met het logo van uw bedrijf of organisatie. Neem uw waardevolle bestanden gemakkelijk mee tussen uw sleutels. Uw relaties zullen uw bedrijf promoten als ze de usb stick aan hun sleutelbos meenemen.

USB Sleutel

De usb sticks in de vorm van een sleutel zijn een praktisch geschenk. De sleutel usb is gemakkelijk aan een sleutelbos te bevestigen. Bij AtmR Gifts hebben wij een breed assortiment aan USB-stick sleutels. De bedrukte USB sleutel heeft het formaat van een normale sleutel en past daardoor perfect aan een sleutelbos! Dit maakt het gemakkelijk om overal documenten en foto’s ter beschikking te hebben. Iedereen kan tegenwoordig wel extra opslag ruimte gebruiken. Door dit geschenk heeft u altijd de belangrijkste bestanden bij u. Elke dag weer ziet uw relatie het geschenk met daarop uw logo en wordt herinnerd aan uw bedrijf. Uw logo is zichtbaar bij het uit huis gaan, bij het in de auto stappen en zelfs bij het afsluiten van het kantoor. Een bedrukte USB stick sleutel is een populair promotiemiddel. Ze worden vaak uitgedeeld op beurzen en weggegeven aan geliefde klanten, medewerkers of relaties.

USB Sleutel assortiment

U kunt kiezen tussen usb sleutels met een capaciteit van 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB of 16 GB.  De USB sticks zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Er is altijd wel een usb stick die past bij uw huisstijl. Laat de sleutel USB stick bedrukken met een logo, slogan of naam van uw onderneming of organisatie. U heeft ook de mogelijkheid om uw logo of naam te laten graveren in de usb stick die de vorm van een sleutel heeft. Bekijk onze USB BamboeUSB twister, creditcard usb stick of USB Hubs.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20