Prijs

t/m

Kleur


Waterdichte tassen met uw logo

Bescherm uw spullen met onze waterbestendige tassen. Personaliseer uw tas met uw logo of ontwerp, en creëer een uniek geschenk. Verras uw medewerkers en relaties met unieke waterbestendige tassen. 

Ons assortiment waterbestendige tassen

Ontdek onze collectie waterbestendige tassen bij AtmR Gifts. Of u nu wandelt, fietst of avontuurlijke activiteiten onderneemt, onze tassen houden uw spullen veilig en droog, zelfs in de buurt van water. De waterbestendige tassen zorgen ervoor dat uw spullen niet nat worden, zelfs niet als u gaat varen of als uw tas in het water valt. Met verschillende modellen en kleuren, van kleine waterdichte zakjes voor uw telefoon tot grote tassen met een inhoud van 2,5 liter tot wel 75 liter, vindt u bij ons altijd wel een tas die bij u past.

Personaliseer uw geschenk bij AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts bieden we u de mogelijkheid om uw waterbestendige tas te personaliseren, waardoor u een uniek en onderscheidend relatiegeschenk kunt creëren. Door uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op de tas te bedrukken, kunt u niet alleen uw merkidentiteit versterken, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij uw medewerkers, klanten en relaties. Met onze bedrukkingstechnieken en kleuropties kunt u de waterbestendige tassen aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu kiest voor een kleurrijke opdruk of een creatief ontwerp, wij zorgen ervoor dat het met kwaliteit wordt gedrukt op de door u gepersonaliseerde tas.

Betrouwbare bezorging van uw geschenken

Bij AtmR Gifts vinden wij het niet alleen belangrijk om hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook een zorgeloze bezorgervaring. Of het nu gaat om een kleine of een grote bestelling, wij stellen altijd een passend voorstel op. Onze bezorgservice gaat verder als alleen Nederland, wij leveren namelijk ook in diverse Europese landen. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling op meerdere adressen te leveren, zo kunnen uw medewerkers en relaties uw geschenken makkelijk in ontvangst nemen. 

Ons team staat klaar om u te helpen met uw vragen en u te assisteren bij het vinden van het perfecte geschenk voor u en uw bedrijf. 

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20