Kleur

Waterflessen met logo

Een waterfles is een handige accessoire om overal mee naartoe te nemen. AtmR Gifts biedt een groot assortiment flessen aan waarmee je op een eenvoudige manier gehydrateerd blijft tijdens het sporten, op kantoor op reis of gewoon onderweg.

Assortiment waterflessen
 
AtmR Gifts biedt veel keuze in herbruikbare waterflessen, met opties voor bedrukte flessen in verschillende formaten, van 500 ml tot 800 ml. Sportieve, luxe en hippe varianten, AtmR Gifts heeft allemaal! Kies de fles die het beste bij je past. De bedrukte drinkflessen zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder glas, rubber, RVS, tritan en geïsoleerde flessen. AtmR Gifts heeft ook duurzame opties, zoals flessen van 100% gerecycled plastic, kurk en biologisch afbreekbaar kunststof.  
 
Duurzame relatiegeschenken
 
Met een herbruikbare waterfles als relatiegeschenk kun je op verschillende manieren positieve aandacht genereren voor jouw bedrijf. Je kunt als bedrijf jouw merk promoten, ook laat je zien dat je voor milieubewuste en duurzame producten kiest. Een milieuvriendelijke waterfles als cadeau geven, geeft een positieve uitstraling aan jouw bedrijf en ondersteunt een bewuste leefstijl. Wij bieden een brede keuze van waterflessen en andere duurzame relatiegeschenken aan, voor elke wens hebben wij een geschikt product. Kies voor een origineel en milieubewust geschenk bij AtmR Gifts.
 
E: Info@atmrgifts.nl  T: + 31 (0) 481 36 65 20