Geen filteropties mogelijk

Gluten vrije stroopwafels met logo

Gluten vrije stroopwafels met logo te bestellen? Het kan! Heerlijk ambachtelijk bereide glutenvrije stroopwafels uniek verkrijgbaar bij AtmR Gifts! De stroopwafels worden ambachtelijk bereid, volgens een ‘uniek’ recept. Door de heerlijke lichte karamelsmaak en het gebruik van minder suiker blijft iedereen enthousiast over de stroopwafel!

Gluten vrije stroopwafels

Lekkere stroopwafels glutenvrij in een bakje bestellen? Glutenvrije stroopwafels in een leuk transparant emmertje met logo bestellen? Stroopwafel bakje met eigen etiket bestellen? Lactosevrije en glutenvrije stroopwafels uniek bestellen bij AtmR Gifts. Geef eens een glutenvrije stroopwafel weg, zo kan iedereen genieten! Stroopwafels verkrijgbaar per 4 wafels in een bakje. De glutenvrije stroopwafels van Uniek met logo zijn te bestellen bij AtmR Gifts. Wij voorzien de emmertjes van uw logo en tekst. Tevens geef je met de stroopwafel uniek ook nog een uniek en sociaal verantwoord product. Stroopwafel Uniek en Leer Werkbedrijf Uniek bereiden hen samen voor op de reguliere arbeidsmarkt. Op deze manier dragen zij bij aan een inclusieve arbeidsmarkt, zodat iedereen een kans krijgt. Daarom noemen wij de stroopwafels een sociale stroopwafel.

Verrassen

Wil je ook eens zo’n typisch lekker en smakelijk Hollands geschenk weggeven? Stroopwafels in een blikje zijn er al, maar verras je (internationale) relaties eens met dit unieke en typisch Hollands geschenk. Heerlijke Stroopwafels glutenvrij. Verrassend en onderscheidend in een leuk transparant emmertje met uw logo bedrukt!  Er worden vaak stroopwafelblikken met logo weggegeven, niet iedereen kan stroopwafels eten vanwege de gluten! Dat is nu opgelost dus je kunt als bedrijf echt onderscheiden door niemand meer uit te sluiten en iedereen te laten genieten van deze Glutenvrije stroopwafels; Onder glutenvrij verstaat men producten met minder dan 20 ppm gluten. Zijn de wafels ook lactosevrij? Door gebruik te maken van de juiste ingrediënten zijn deze stroopwafels lactosevrij. Zijn de stroopwafels ook Koemelkvrij? Door het gebruik van de juiste ingrediënten zijn onze stroopwafels zelfs koemelkvrij. Binnenkort gaan wij de stroopwafels ook per stuk verpakken, heerlijk voor bij de koffie en er komt ook een (special) mini stroopwafels Uniek voor o.a. de horeca.

Bestel bij ons dus de lekkerste en meest verantwoorde weggever “stroopwafels glutenvrij in leuke verpakking met eigen logo”. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij maken een vrijblijvende offerte. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20