Prijs

t/m

Kleur

USB Creditcard met logo

Een USB stick creditcard met uw logo is een origineel geschenk. Laat de usb stick in de vorm van een creditcard bedrukken met het logo van uw bedrijf of organisatie. Een dunne USB stick die met gemak in uw portemonnee past en uw onderneming tegelijkertijd promoot.

Creditcard USB stick

De creditcard USB stick is een USB stick in de vorm en ware grootte van een creditcard. Deze USB stick cards zijn erg dun en passen daardoor in elke portemonnee bij alle andere pasjes. De creditcard bevat een dunne USB stick die uit de creditcard geschoven kan worden. Zo heeft u altijd een USB stick bij u. Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan creditcard USB-sticks.

Logo bedrukking

Laat de creditcard USB stick bedrukken met een logo, slogan, naam, afbeelding of full colour design van uw bedrijf of organisatie. De USB stick beschikt over een groot oppervlakte die bedrukt kan worden. Hierdoor komt de bedrukking mooi tot zijn recht. De USB stick creditcard kan op beide zijden bedrukt worden, waardoor de USB stick een origineel en persoonlijk artikel wordt. De creditcard USB kan full colour bedrukt worden. Dit betekent dat je voor een bedrukking kan kiezen uit meer dan vijf kleuren of een afbeelding in kleur. De creditcard USB stick kan helemaal in de huisstijl van uw bedrijf worden bedrukt. Uw kleuren, logo of contactgegevens kunnen op de kaart worden gezet. De creditcard usb is geschikt om te gebruiken als visitekaartje met de gegevens van het bedrijf erop.

Relatiegeschenken

De creditcard USB stick is ideaal om duidelijk een boodschap over te brengen. Het doel van creditcard USB sticks bedrukken is het vergroten van de naamsbekendheid. Het imago van uw onderneming of organisatie wordt verbeterd door bedrukte creditcard USB sticks. De creditcard USB sticks kunnen breed ingezet worden. Uw relaties zullen blij verrast zijn met een bedrukte usb stick. Naast de creditcard USB sticks hebben wij ook genoeg andere USBs waar u een logo op kunt laten drukken. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20