Prijs

t/m

Kleur

Gepersonaliseerde handdoeken

Ervaar comfort en luxe met de handdoeken van AtmR Gifts. Personaliseer met uw bedrijfslogo voor een mooie merkpromotie. Laat uw waardering zien aan uw medewerkers en relaties met onze hoogwaardige handdoeken. 

Handdoeken bij AtmR Gifts

Ervaar ons luxe badtextiel met de uitzonderlijk handdoeken van AtmR Gifts. Laat uw bedrijf opvallen door uw medewerkers en relaties te verwennen met hoogwaardige haddoeken. Onze handdoeken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zacht en absorberend voor uw comfort. Schenk uw team met een praktisch geschenk dat luxe en stijl uitstraalt. We bieden verschillende soorten handdoeken, zoals verschillende formaten en kleuren. 

Personaliseer uw handdoek

Bij AtmR Gifts bieden wij u de mogelijkheid om uw geschenken te personaliseren naar uw voorkeuren. Met onze personalisatiemogelijkheden kunt u uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap toevoegen aan de handdoeken. Zo kunt u een uniek geschenk creëren voor uw medewerkers en relaties. Geef uw bedrijf een persoonlijke touch en werk tegelijkertijd aan uw merkpromotie.

Eenvoudig bezorgen met AtmR Gifts

Laat uw relatiegeschenken moeiteloos bezorgen met onze bezorgingsservice. Of het nu gaat om grotere aantallen of kleinere aantallen, wij staan voor u klaar. Ook bieden wij de service om in verschillende landen in Europa te kunnen bezorgen en wij kunnen ook op meerdere adressen leveren. Geniet van onze bezorgservice, zodat elk geschenk een blijvende indruk maakt. Kies voor AtmR Gifts en maak van uw relatiegeschenken een mooie ervaring. 

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20