Prijs

t/m

Kleur


Stroopwafels in blik laten bedrukken met logo

Wilt u ook iets lekkers weggeven? Verras dan uw relaties en internationale klanten met een typisch Hollands geschenk. Een echte heerlijke Hollandse lekkernij. Geef dan eens onze heerlijke stroopwafels in een gepersonaliseerd stroopwafel blik weg! Het zorgt voor een lach op het gezicht van de ontvangers. Bestel uw ambachtelijke stroopwafels in logoblik bij AtmR Gifts.

Stroopwafels in blik

De stroopwafels worden verpakt in een blik welke u volledig zelf kunt personaliseren, met een dekselbedrukking of een eigen ontwerp label. Wij kunnen dit label full color rondom bedrukken op het blikje. Ook kunt u bij ons terecht voor onder meer stroopwafeltjes in een kleine verpakking, geluk koekjes of ook wel fortune koekjes genaamd, (chocolade) koffiekoekjes in diverse verpakkingen zakjes en doosjes en gezonde snackrepen kortom wij hebben een breed assortiment snoep en koek giveaways en promotionele items die stuk voor stuk te bedrukken zijn. De verpakking kan worden wordt bedrukt met uw logo of voorzien worden van een klein kaartje. Koekjes in blik en blikjes met snoep zijn leuk en goed geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. Bij veel van onze koekblikken met logo kunt u uw eigen logo of boodschap door ons laten toevoegen.

Verpakking

Bij AtmR Gifts vindt u een ruim assortiment bedrukte snoepjes, koeken en snacks. Ook kunnen wij de verpakking voor u personaliseren, want met de mogelijkheid van een all-over bedrukking bepaalt u helemaal zelf hoe de verpakking eruit komt te zien. U mag ons een ontwerp aanleveren op basis van de werktekening of template. Lukt het niet om zelf een design te maken? Geen probleem. Wij kunnen u met onze studio helpen. Vraag ons naar de mogelijkhedenVerras uw klanten met heerlijke verse stroopwafels in een leuk gepersonaliseerd of bedrukt blikje met uw logo. Stroopwafelblikjes kunt u bij AtmR Gifts bestellen met bedrukking van uw eigen logo op het blikje of dekseltje. Wij denken graag met u mee!

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20