Prijs

t/m

KleurOpener sleutelhangers met logo

Een opener sleutelhanger is een handig en praktisch accessoire dat altijd van pas komt. Met een opener sleutelhanger hoeft u nooit meer te zoeken naar een losse opener als u iets wilt openen. Deze compacte gadget is niet alleen functioneel, maar ook een leuk en uniek item om aan uw sleutelbos toe te voegen.
Opener sleutelhanger
Een opener in een sleutelhanger is een handige tool om altijd bij de hand te hebben. Het combineert de functionaliteit van een opener met het gemak van een sleutelhanger. Opener in sleutelhangers zijn er in verschillende vormen en maten.
 
Opener sleutelhanger als relatiegeschenk
Een opener in een sleutelhanger is een praktisch en populair relatiegeschenk of promotieartikel voor bedrijven en organisaties. Door het bedrukken of graveren van het bedrijfslogo of een boodschap op de opener, wordt het merk of de boodschap van het bedrijf of de organisatie op een functionele manier onder de aandacht gebracht.
 
Sleutelhangers 
Sleutelhangers worden meestal gebruikt om sleutels te onderscheiden van andere sleutels, of om een persoonlijke touch toe te voegen aan een set sleutels. Bekijk ook eens de winkelwagenmunt sleutelhangers, anti stress sleutelhangers en metalen sleutelhangers.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20