Prijs

t/m

Kleur


Golfparaplu's met logo

Wil je grote golfparaplu's bedrukken met jouw bedrijfslogo? Dat kan bij AtmR Gifts al vanaf 25 stuks! Een goede golfparaplu is altijd handig om bij u te hebben tijdens uw golfspel. Advies voor een goede kwaliteit golfparaplu is windproof en doorgaans een diameter van ca 130cm. Zoekt u een golfparaplu of advies in paraplu’s? Bekijk onze ruime assortiment golfparaplu's.

Golfparaplu's

Golfparaplu's zijn grote paraplu's die ontworpen zijn om bescherming te bieden tegen regen en wind tijdens het golfen. Ze zijn meestal groter dan traditionele paraplu's en hebben een diameter van ongeveer 120 cm tot 150 cm. Dit geeft voldoende ruimte om de golfer en hun golfuitrusting droog te houden. Golfparaplu's zijn ook erg handig voor andere buitenactiviteiten waarbij bescherming tegen de elementen nodig is, zoals wandelen, kamperen of sportevenementen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Golfparaplu's met logo

Bedrukte golf paraplu's zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Paraplu’s zijn uitstekende reclameartikelen en blikvangers voor uw bedrijf. AtmR Gifts biedt een ruime keuze in bedrukte en onbedrukte paraplu's, storm paraplu's, opvouwbare handige tas paraplu’s. Heeft u vragen over het bedrukken van golf paraplu's of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte golf paraplu's ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij golf paraplu's kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over golf paraplu's bedrukken in kleine oplage of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van paraplu's, bedrukte golf paraplu's en andere relatiegeschenken. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20