Prijs

t/m

Kleur


Bandana's met uw logo

Bekijk ons assortiment veelzijdige bandana's, perfect voor jong en oud. U kunt uw bandana's laten bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap en creëer unieke geschenken voor uw medewerkers en relaties.

Ontdek ons assortiment bandana's

Een bandana is een veelzijdige doek die zowel voor jong als oud is. Het is een populair accessoire dat op veel verschillende manieren gedragen kan worden. Laat uw bandana bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap zo krijgt uw geschenk een uniek en persoonlijk tintje. Of het nu gaat om bescherming tegen allergieën, insecten of de zon, de bandana biedt praktische bescherming in verschillende situaties. 

Personaliseer met AtmR Gifts 

Onze bandana's zijn volledig te personaliseren, wilt u uw eigen logo of een persoonlijke boodschap, dit kan allemaal. U kunt uw bandana helemaal personaliseren naar uw wensen en voorkeuren. Dit maakt het een attend geschenk aan uw medewerkers en relaties, maar ook een uitstekend promotiemiddel voor uw bedrijf. Deel de bandana's uit op beurzen of evenementen voor een blijvende indruk.

Bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts willen wij uw bezorging zo goed als mogelijk laten verlopen, zodat u zich niet druk hoeft te maken over de bezorging van uw geschenken. Ons toegewijde team staat klaar om uw bestellingen zo goed als mogelijk af te handelen. Of u nu in Nederland of ergens anders in Europa bent, wij zorgen dat uw bestelling met zorg en op tijd wordt afgeleverd. Onze verzendpartners zorgen voor een probleemloze bezorging. Ook begrijpen wij dat elke bestelling uniek is, hierom bieden wij flexibele leveringsopties die aansluiten bij uw behoeften. Of het nou gaat om een levering op één locatie of op meerdere adressen, wij regelen het voor u. 

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij uw bedrijf, wij helpen u graag!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20