Geen filteropties mogelijk

Axionclip met bedrukking

Met de Axionclip kunt u uw documenten op een stijlvolle manier bundelen. Door de diversiteit aan vormen kunt u uw logo, product of dienst op een creatieve manier onder de aandacht brengen. Door uw personeel deze papierklemmen te laten gebruiken, kunt u uw boodschap effectief verspreiden. U kunt uw gewenste Axionclip bestellen bij AtmR Gifts.

Axionclip

De Axionclip is een stijlvolle en effectieve manier om papieren bij elkaar te houden en tegelijkertijd uw bedrijf of merk te promoten. Deze paperclip is onmisbaar in het bedrijfsleven en is verkrijgbaar in maar liefst elf verschillende vormen. Dankzij deze variatie in vormen kunt u niet alleen uw logo, maar ook uw product of dienst op een passende en creatieve manier onder de aandacht brengen. Door de opvallende vorm en kleur van de Axionclip trekt deze zeker de aandacht en wordt uw bedrukte product, logo of dienst gezien. Dit maakt de Axionclips een effectief promotiemateriaal om in te zetten binnen uw eigen bedrijf en om uit te delen aan klanten en relaties. Laat uw personeel deze papierklemmen gebruiken en verspreid zo uw boodschap. De Axionclips zijn onderscheidend en kleurrijk, waardoor uw boodschap direct opvalt. Het gebruik van een bedrukte paperclip geeft uw papierwerk een professionele en luxe uitstraling. Bovendien maakt dit promotiemiddel reactie los bij ontvangers en zorgt het voor een positieve associatie met uw bedrijf of merk.

Axionclip met bedrukking

De Axionclip heeft u de mogelijkheid om uw logo, product of dienst te laten bedrukken. Het resultaat is een unieke en opvallende promoclip die uw boodschap overbrengt en bijdraagt aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20