Prijs

t/m

KleurOverige USB

USB-producten zijn producten die gebruik maken van USB-technologie. Het omvat een breed scala aan producten, van externe harde schijven en flash drives tot kabels, adapters en docking stations. Deze producten zijn zeer handig voor het opslaan, delen en overdragen van digitale gegevens en media. Alle producten kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of ontwerp. Bestel uw gewenste USB product bij AtmR Gifts.

USB producten

USB-producten omvatten een breed scala aan producten die zijn ontworpen om te werken met een computer via een USB-poort. Dit omvat producten zoals USB-muizen, USB-toetsenborden, USB-flashdrives, USB-microfoons, USB-headsets, USB-webcams, USB-printers, USB-externe harde schijven  en nog veel meer. Het gebruik van USB-producten maakt het gemakkelijk om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot allerlei soorten hardware en data, en het maakt het ook mogelijk om veel apparaten op een computer aan te sluiten. USB is een universele aansluitstandaard en is daarom compatibel met een breed scala aan computers en besturingssystemen. Hierdoor kunt u gemakkelijk producten tussen verschillende computers delen en overdragen.

USB producten bedrukken
 
Alle USB producten zijn verkrijgbaar in verschillende grootten en ontwerpen, waardoor u altijd een optie kunt vinden die bij uw bedrijf past. Bovendien kunt u de USB producten laten bedrukken met uw logo, slogan of naam. Bedrukte USB producten zijn een populair cadeau voor klanten, medewerkers of relaties en kunnen helpen bij het versterken van de band met uw doelgroep. Ook biedt AtmR Gifts producten aan zoals USB sleutels, USB twister en USB Hubs.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20