Prijs

t/m

Kleur

Rolmaten met uw logo

Bekijk bij AtmR Gifts een selectie rolmaten, verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Personaliseer uw rolmaat met onze maatwerkopties voor een uniek relatiegeschenk dat uw merk in de schijnwerpers zet. Wij helpen u graag bij het helpen bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij u en uw bedrijf. 

Rolmaten bij AtmR Gifts

Ontdek ons assortiment rolmaten, essentieel voor nauwkeurige metingen. Beschikbaar in verschillende kleuren en lengtes, variërend van 1 tot 7,5 meter. Van compacte ontwerpen tot rolmaten met ingebouwde lampen. Onze rolmaten zijn in veel verschillende varianten verkrijgbaar, zoals kleuren, maten en uitvoeringen. Of het nu gaat om professioneel gebruik op de bouwplaats of om klusjes in huis, een rolmaat is een essentieel hulpmiddel dat niet kan ontbreken in uw gereedschapskist. 

Ontdek ons maatwerk

Een gepersonaliseerde rolmaat is niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een goed promotiemiddel. Voeg uw logo of persoonlijke boodschap toe aan de rolmaat en creëer een persoonlijk geschenk voor uw medewerkers en relaties. Met uw logo bedrukt op de rolmaat, blijft uw merk in gedachte van de gebruikers. Bij AtmR Gifts bieden we u de mogelijkheid om de rolmaten te personaliseren met uw eigen ontwerp. 

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts bieden we niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook een bezorgservice. Of u nu een kleine bestelling heeft geplaatst of een grotere hoeveelheid, wij zorgen voor een zorgeloze bezorging. Ook kunnen wij uw geschenken bezorgen door heel Nederland en Europa, we kunnen uw geschenken ook bezorgen op meerdere adressen. 

U kunt altijd contact opnemen met ons voor advies of het beantwoorden van uw vragen, wij helpen u graag verder!

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20