Prijs

t/m

Kleur
Gepersonaliseerde rugtassen met logo

Bekijk onze selectie rugtassen, perfect voor elk avontuur. U kunt de rugtassen personaliseren naar eigen wens, met uw logo, persoonlijke boodschap of een naam. Kies uit een breed scala aan stijlen en maten, gemaakt van hoogwaardige materialen. Verras uw medewerkers en relaties met gepersonaliseerde rugtassen. 

Rugtassen bij AtmR Gifts

Ontdek de perfecte rugtas voor elk avontuur, groot of klein. Of u nu de wereld rondreist, uzelf uitdaagt op het sportveld, of gewoon een ontspannen dagje uit gaat, met onze collectie rugtassen is er altijd wel iets wat past bij u. Elke rugtas is ontworpen voor functionaliteit en stijl, of u nu eten en drinken vers wilt houden met een koelrugzak, u uw sportkleding wilt meenemen in een sportrugzak, de natuur wilt verkennen met een outdoor rugzak, of gemakkelijk wilt reizen met een trolleyrugzak, wij bieden wat u nodig heeft.

Waarom u voor onze rugtassen zou kiezen?

Bij ons draait het om het creëren van een unieke ervaring, en dit geldt ook voor onze rugtassen. Personalisatie is een perfecte manier om een tas echt van u en uw bedrijf te maken. Of u nou op zoek bent naar een speciaal relatiegeschenk, een promotioneel artikel, of voor persoonlijk gebruik, wij bieden een scala aan mogelijkheden zodat u een uniek geschenk kunt creëren. Met onze personaliseringsservice kunt u uw tas een persoonlijk tintje geven door uw logo, een speciale boodschap of uw naam te laten drukken. Zo wordt de tas niet alleen een functioneel item, maar ook een relfectie van u en uw bedrijf.

Zorgeloze bezorging bij AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts staat zorgeloze bezorging centraal. We streven ernaar om onze hoogwaardige producten te leveren met onze flexibele bezorgservice, wij vinden dat elke bestelling uniek is, hierom bieden wij een voorstel die aan uw verwachtingen voldoet. Onze flexibele bezorgopties bieden levering in heel Nederland, en in diverse Europese landen. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling op meerdere adressen te leveren, zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in ontvangst nemen. 

Ons team staat klaar om u te helpen met eventuele vragen en om u te helpen bij het vinden van een geschenk dat perfect bij u en uw bedrijf past.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20