Prijs

t/m

Kleur
Powerbanks

Een powerbank is een onmisbaar accessoire voor iedereen die onderweg is en afhankelijk is van zijn of haar mobiele apparaat. Onze powerbanks zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitstekende capaciteit, waardoor u uw apparaat meerdere keren kunt opladen voordat de powerbank zelf moet worden opgeladen.

Powerbank
 
Een powerbank is een draagbare oplaadbare batterij die wordt gebruikt om mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en draagbare luidsprekers, op te laden wanneer er geen stopcontact beschikbaar is. Powerbanks zijn er in verschillende maten en capaciteiten en kunnen meestal worden opgeladen via een USB-poort of een stopcontact. Het is belangrijk om de juiste powerbank te kiezen die compatibel is met uw apparaat en die voldoende vermogen heeft om uw apparaat volledig op te laden.
 
Powerbank als relatiegeschenk
 
Powerbanks kunnen een geweldig relatiegeschenk zijn vanwege hun praktische waarde en het feit dat bijna iedereen tegenwoordig een mobiel apparaat heeft dat moet worden opgeladen. Bedrijven kunnen hun logo of merknaam op de powerbank laten bedrukken en deze als geschenk aan klanten, partners of medewerkers geven.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20