Geen filteropties mogelijk

Klevercutter met logo

Met de slimme Klevercutter opent u gemakkelijk en veilig dozen. De klevercutters zijn bij snel leverbaar. Een veilig en handig mes om snel verpakkingen open te snijden, zonder kans om in het mes te grijpen. De bedrukte Kleverkutter wordt ook wel “de handige dozen opener” genoemd. Bedrukte Klever cutters zijn ook geschikt als leuke en originele weggever en dus ideaal als reclameartikel. Wij kunnen de klevercutter bedrukken met uw logo, tekst of reclameboodschap.

Klever kutter dozenopener veiligheidsmes bestellen?

Innovatief mes om dozen en folies veilig en eenvoudig open te snijden. De innovatieve Kleverkutter is het eerste model veiligheidsmes. Door het handige ontwerp is nagenoeg onmogelijk om snijwonden op te lopen. Vaak ontstaat er schade aan de inhoud van de verpakking, maar juist dit wordt voorkomen door dit handige en veilige kuttermes. Het mooie van dit Klevercuttermes is dat er aan twee zijdes een mes zit, hierdoor kunt u het mes ook twee keer langer gebruiken. Door zijn compactheid is het mes ideaal en makkelijk en veilig mee te nemen. Folie en kartonnen dozen open maken wordt nu wel heel makkelijk en veilig.

Kun je de kleverkutter ook met een logo laten bedrukken?

Jazeker wij kunnen uw Klever kutter met logo bedrukken. De Klever Kutters zijn er in verschillende kleuren. Wij kunnen de veiligheidsmessen van Klever bedrukken met uw logo, tekst of reclameboodschap. Hierdoor is het veilige snijmes voor verpakkingen ook handig als weggever. Uw geeft met de klever een onderscheidende handige en veilige weggever. Door de unieke vorm van de Klever Kutter met logo voorkomt u schade aan de inhoud van de doos. Gepersonaliseerd veiligheidsmes met dubbele haak met een koolstofstaal mes. Het ingebouwde mes voorkomt contact met de vingers. Hoge zichtbaarheid door de felle kleuren maakt het makkelijk vindbaar in een rommelige werkomgeving. De kleine ribbels op de grip zorgen voor een prettige en veilige grip. Het klever snijmes is vaatwasser bestendigd. De Kleverkutters kunnen bedrukt of gepersonaliseerd worden met uw eigen logo of slogan. Het dubbele snijvlak wordt aan beide kanten beschermd. Hierdoor wordt het mes veiliger in gebruik, gaat het langer mee en blijft de inhoud van de doos onbeschadigd. Door het compacte design neemt u het Klever knive ook handig mee.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20