Prijs

t/m

Kleur

Rugtassen met logo opdruk

Bij AtmR Gifts bieden we duurzame rugtassen gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals gerecyclede stoffen en biologisch katoen, die stijlvol en duurzaam zijn voor dagelijks gebruik. Bovendien kunt u deze rugtassen bedrukken met uw merk, waarmee u uw toewijding aan duurzaamheid benadrukt en uw merk versterkt.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzame rugtassen

De wereld verandert en duurzaamheid is geen voorbijgaande trend meer, maar eerder een levensstijl. Steeds meer consumenten zetten zich in om bewuste keuzes te maken en hun ecologsiche voetafdruk te verkleinen. Een eenvoudige maar krachtige manier om dit te doen is door te kiezen voor duurzame rugtassen.

In tegenstelling tot wegwerptassen verminderen rugtassen de hoeveelheid plasticafval die in onze oceanen belandt en op stortplaatsen eindigt. Deze tassen zijn niet alleen praktisch maar vormen ook een statement van miliebewustzijn. Duurzame rugtassen zijn vervaardigd uit een breed scala aan milieuvriendlijke materialen, zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en jute. Het gebruik van materialen vermindert de impact op het milieu en verlengt de levensduur van de tas. 

Kies voor een duurzame rugtas en maak een bewuste keuze voor een betere toekomst. Laat zien dat u om de planeet geeft, terwijl u geniet van de functionaiteit en stijl die deze tassen te bieden hebben. Samen kunnen wij een positieve verandering teweegbrengen en onze impact op het milieu verminderen.

Ons assortiment rugtassen

Bij AtmR Gifts hebben wij een breed scala aan duurzame rugtassen die perfect passen bij uw eco-bewuste levensstijl. Ons assortiment omvat stijlvolle en praktische opties, gemaakt van hoogwaardige milieuvriendelijke materialen. Of u nou opzoek bent naar een rugtas voor dagelijks gebruik, reizen of boodschappen doen, wij hebben de perfecte duurzame oplossing voor u.

Maar naast onze duurzame rugtassen bieden wij ook een gevarieerde selectie duurzame shoppers, tote bags en laptoptassen. Bij AtmR Gifts staan we voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid in al onze producten. Ontdek ons assortiment vandaag nog!

Duurzame rugtassen bedrukken

Bij AtmR Gifts begrijpen wij het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom bieden we een verantwoorde optie: duurzame rugtassen bedrukken. Of u nu opzoek bent naar milieuvriendelijke relatiegeschenken, promotionele items of uw bedrijfsimago verbeteren, onze bedrukte duurzame rugtassen bieden de perfecte oplossing. Bedrukte duurzame rugtassen zijn meer dan alleen tassen, ze zijn een statement van uw toewijding aan duurzaamheid.

Bij AtmR Gifts geloven wij in het maken van een positieve impact op de wereld en op uw merk. Kies voor duurzame rugtassen en maak samen met ons een groen statement.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20