Prijs

t/m

Kleur
Bonbons bedrukken met uw logo

Opzoek naar een origineel geschenk voor uw relaties? Bij AtmR Gifts hebben wij de bonbons voor u. Laat de bonbons of de verpakking ervan bedrukken met het logo van uw bedrijf. Met bedrukte chocolade maakt u iedereen blij en promoot u uw bedrijf.

Ons assortiment bonbons

Verras uw klanten en relaties met onze heerlijke bonbons, een bijzondere traktatie die koffiemomenten extra speciaal maakt. De unieke smaak van onze bonbons biedt een onvergetelijke ervaring en toont waardering voor uw klanten en zakelijke relaties. 

Onze bonbons zijn met zorg samengesteld voor een perfecte smaakbalans, zijn niet alleen heerlijk maar ook visueel aantrekkelijk. Een geweldig geschenk voor diverse doelgroepen, van kinderen tot volwassenen. In essentie zijn onze bonbons een tastbare uiting van dankbaarheid aan uw relaties of medewerkers. 

Ontdek heerlijke snoepwaren bij AtmR Gifts, waar we niet alleen bonbons aanbieden maar ook een uitgebreid assortiment aan andere snoepwaren. Van smaakvolle snoeppotten en koekblikken tot Tony's Chocolonely, stroopwafels, pepermunt en chocolaatjes. Elk item biedt diverse mogelijkheden voor geschenken

Bonbons met bedrukking

Chocolade wordt bij AtmR Gifts extra speciaal door het bedrukken van bonbons met uw bedrijfslogonaam of boodschap. Zelfs als directe bedrukken niet mogelijk is, voorzien we de verpakking van een levendige full colour opdruk.

Een bedrukte chocolade bonbon is niet alleen een heerlijke traktatie maar ook een krachtig promotiemiddel voor naamsbekendheid. Geschikt voor elke gelegenheid, zullen deze bonbons gewaardeerd worden door bezoekers op beurzen of evenementen.

Bij AtmR Gifts voegen we een persoonlijke touch toe aan uw geschenken met onze mogelijkhied van bonbons bedrukken. Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte geschenken voor onze medewerkers, relatiegeschenken of opvallend promotiemateriaal, onze bedrukte bonbons creëren een speciale indruk voor elke gelegenheid.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20