KleurBonbons met logo

Opzoek naar een origineel geschenk voor uw relaties? Bij AtmR Gifts hebben wij de bonbons voor u. Laat de bonbons of de verpakking ervan bedrukken met het logo van uw bedrijf. Met bedrukte chocolade maakt u iedereen blij en promoot u uw bedrijf.

Bonbons met bedrukking

Iedereen houdt wel van chocolade. Hoe leuk is het dan als u het logo van uw bedrijf op de bonbons kunt laten drukken. Naast het logo van uw bedrijf, kunt u er ook voor kiezen om een naam, een korte slogan of boodschap op de bonbons te laten zetten. Sommige bonbons kunnen niet worden bedrukt. Voor deze bonbons wordt de verpakking bedrukt in full colour. Een bedrukte chocolade bonbon kan ingezet worden als een promotie middel om naamsbekendheid te genereren. Voor iedere gelegenheid is er wel een geschikte bedrukte bonbon. De bedrukte bonbons zullen zeker gewaardeerd worden door de bezoekers op een beurs of evenement.

Bonbons als geschenk

U kunt uw klanten en relaties een bedrukte bonbon geven bij de koffie. Een bonbon met logo bij de koffie is net even wat specialer dan een gewoon koekje of chocolaatje. De klant zal uw bedrijf door deze verrassing niet snel vergeten. De bonbons zijn niet alleen super lekker, maar zien er ook nog heel leuk uit. De chocolade bonbons zijn een geweldig geschenk voor elke doelgroep. Kinderen en volwassen zijn beide gek op chocolade. Met de bedrukte bonbons laat u een blijvende indruk achter bij uw klanten, relaties en klanten. Deel de verpakte bonbons uit op de beurs. Naast bonbons verpakt in doosjes hebben wij ook een champagnefles gevuld met heerlijke chocolade bonbons. De champagnefles is transparant met een label rondom die geheel in full-colour bedrukt kan worden met uw logo. Kortom bedrukte bonbons zijn ideaal als een geschenk om uw relaties of medewerkers te bedanken. Bij AtmR Gifts hebben wij ook genoeg andere snoepwaren en chocolade waar u een logo op kunt laten zetten. Bekijk onze Tony’s Chocolonely, stroopwafels, pepermunt en potten met snoep.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20