Prijs

t/m

Kleur
Thermosbekers bedrukken met logo

Thermosbeker met logo bestellen? Dan is deze thermos drinkbeker echt iets voor jou. Deze bedrukte thermosdrinkfles zorgt ervoor dat jouw koffie of thee lekker warm blijft. Laat de thermos drinkbeker bedrukken met het logo van uw bedrijf. 

 

Thermosbekers als relatiegeschenk
 
AtmR Gifts biedt de mogelijkheid om jouw thermosbekers te personaliseren met jouw logo of tekst. Dit is een uitstekende manier om je bedrijf of merk onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Deze flessen zijn ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en die graag hun koffie of thee warm of gekoeld willen drinken. Met deze bedrukte of gegraveerde thermosbekers geef je niet alleen iets praktisch weg, maar ook iets dat blijft herinneren aan jouw bedrijf of merk. Het is een mooi en functioneel item dat veel gebruikt zal worden en waar mensen dagelijks aan zullen denken wanneer ze het gebruiken. Dit zorgt voor een positieve associatie met jouw bedrijf of merk en zal bijdragen aan een verhoogde naamsbekendheid.
 
Assortiment thermosbekers
 
De bekers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS, metaal en met keramiek coating. Ook zijn ze voorzien van een lekvrij design, zodat je zonder zorgen onderweg kunt genieten van je warme of gekoelde drank. Er zijn ook verschillende maten beschikbaar van 200ml tot 500ml. Bovendien zijn ze eenvoudig mee te nemen in je tas, rugzak of auto. Ook heeft AtmR Gifts thermosflessen.
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20