Prijs

t/m

Kleur

Bedrukte canvas tas met uw logo

Bent u op zoek naar handige bedrukte tassen die uw medewerkers en relaties keer op keer kunnen hergebruiken? Bekijk dan de canvas tassen van AtmR Gifts. U kunt de canvas tas personaliseren met uw logo, persoonlijke boodschap of met een uniek ontwerp. Dit maakt de tassen perfect om uit te delen op evenementen of beurzen, en om te geven als geschenk.

Ontdek onze collectie canvas tassen

Wij bieden bij AtmR Gifts een selectie canvas tassen aan, die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Canvas tassen zijn gemaakt van duurzame en sterke materialen, hierdoor zijn de tassen ideaal voor dagelijks gebruik. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zo zijn ze perfect om boodschappen mee te doen of mee te nemen naar het winkelen. Onze canvas tassen zijn niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en keer op keer hergebruikt te worden. 

Personaliseer uw tas met AtmR Gifts

Waarom onze canvas tassen bijzonder zijn is, omdat ze volledig te personaliseren zijn naar uw wensen en behoeften. U kunt uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp laten drukken op de tassen. Zo heeft u een opvallende en duurzame manier om uw merk te promoten. Door het grote drukoppervlak komt uw bedrukking goed tot zijn recht. Het bedrukken van canvas tassen vergroot niet alleen uw merkbekendheid, maar zo verrast u ook uw medewerkers en relaties. 

Betrouwbare bezorging van uw geschenk

Bij AtmR Gifts bieden we niet alleen unieke geschenken die passen bij u en uw bedrijf, maar ook een gepaste bezorging voor uw geschenken. Zo zorgen we ervoor dat uw bestelling zorgeloos bezorgd wordt. Wij staan klaar om voor uw bestelling een passend voorstel te maken. Wij leveren niet alleen in Nederland, maar ook in diverse landen in Europa. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling op meerdere adressen af te leveren, zo kunnen uw medewerkers en relaties makkelijk uw geschenken in ontvangst nemen.

Als u nog vragen heeft over canvas tassen, de bedrukkingsopties of bij het vinden van een geschikt geschenk voor u en uw bedrijf, dan helpen ons team u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20