Prijs

t/m

Kleur


Zonnebrillen met logo

Zonnebrillen bedrukt met logo zijn een van de meest populaire relatiegeschenken in de zomer. AtmR Gifts heeft een uitgebreid assortiment aan zonnebrillen voor u. Laat de kleurrijke zonnebrillen bedrukken met het logo van uw bedrijf. Een praktisch cadeau om weg te geven en uw bedrijf te promoten.

Zonnebrillen zijn ervoor om uw ogen te beschermen tegen de zonnestralen. Ze worden steeds vaker het hele jaar door gedragen vanwege de laagstaande zon en het felle zonlicht. Daarnaast zijn zonnebrillen ook een mode accessoire.

Er zijn heel veel verschillende zonnebrillen te krijgen. U kunt kiezen uit ronde, rechte of ovale monturen en verschillende glazen. Onder anderen hebben wij gekleurde en spiegelglazen. Ook hebben wij een assortiment vol met zonnebrillen in allerlei vrolijke kleuren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bril met een houtlook of pootjes van kurk.

Laat het logo of de slogan op het montuur van de zonnebrillen drukken. Ook kunt u mooie stoffen opbergzakjes voor de zonnebrillen laten bedrukken met uw logo erop. Zonnebrillen met een logo zijn praktische promotieartikelen voor op beurzen of zomer evenementen. Deel de zonnebrillen uit aan de bezoekers en verspreid uw slogan of boodschap.

U promoot uw bedrijf en uw ogen worden ook nog eens beschermt tegen de zon. Een zonnebril voorkomt ook gevaarlijke situaties op bijvoorbeeld de weg als de zon laag staat en fel schijnt. Een zonnebril geven als relatiegeschenk is zeker de investering waard. Mensen gooien namelijk nooit zonnebrillen weg. De bedrukte zonnebrillen worden vaak in huis of in de auto bewaard en regelmatig gebruikt. Een perfect geschenk voor jong en oud.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20