Prijs

t/m

Kleur


Overige tools met uw logo

Ontdek bij AtmR Gifts een veelzijdig assortiment aan zakmessen en stanleymessen, perfect voor diverse klus- en outdooractiviteiten. Personaliseer uw gereedschap voor een unieke touch en vergroot uw naamsbekendheid met onze maatwerkopties. Laat ons u helpen met het vinden van een ideaal geschenk voor uw medewerkers en relaties.

Ontdek ons assortiment

Zakmessen en stanleymessen zijn onmisbare gereedschappen voor verschillende taken. Of u nu buiten bent voor avontuurlijke activiteiten, of voor tijdens het klussen. Onze collectie omvat een breed scala aan formaten, ontwerpen en materialen, zodat u gegarandeerd iets kunt vinden dat bij u past. Onze selectie omvat diverse ontwerpen die u makkelijk kunt vervoeren. Met handige functies zoals opbouwbare mesjes en multitools bieden ze veelzijdigheid. 

Maatwerk met AtmR Gifts

Maak uw zakmessen en stanleymessen uniek met onze gepersonaliseerde opdrukopties. Voeg uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap toe voor een persoonlijke touch aan uw geschenk. Deze op maat gemaakte producten zijn perfect als relatiegeschenk of voor uw bedrijfspromotie. Creëer een blijvende indruk en vergroot uw naamsbekendheid met deze geschenken.

Ontdek meer bij AtmR Gifts

Naast zakmessen en stanleymessen bieden we een uitgebreid assortiment aan gereedschapsproducten, waaronder multitools, rolmaten en gereedschapssets. Laat ons u helpen bij het vinden van een geschikt geschenk voor uw medewerkers en relaties. Bij AtmR Gifts streven we ernaar om u hoogwaardige producten aan te bieden die passen bij uw wensen en voorkeuren. 

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het vinden van een geschikt geschenk helpen wij u graag verder.

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20 .