Prijs

t/m

Kleur
Golf overig

Op zoek naar een golf artikelen met logo? Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan golf artikelen. Laat het logo van uw bedrijf op de golf artikelen drukken. Een praktisch geschenk dat altijd van pas komt.

Golf artikelen
 
Golfhanddoeken worden gebruikt om golfclubs en -ballen schoon te maken, golfhandschoenen verbeteren de grip op de club en voorkomen blaren, pitchforks worden gebruikt om divots in de green te repareren en scorekaarten worden gebruikt om de score bij te houden tijdens een ronde golf.
 
Golfhanddoeken: Dit zijn speciale handdoeken die golfers gebruiken om hun clubs, ballen en handen schoon te houden tijdens het spelen van de baan. Ze worden meestal aan de golftas van een speler bevestigd en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.
 
Golfhandschoenen: Deze handschoenen zijn ontworpen om de grip van de speler op de golfclub te verbeteren en tegelijkertijd blaren en schaafwonden te voorkomen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen en zijn er voor zowel rechts- als linkshandige spelers.
 
Pitchforks: Dit zijn kleine hulpmiddelen die golfers gebruiken om deuken in de green te repareren nadat een golfbal is geland. Ze hebben meestal twee of drie tanden en kunnen worden opgevouwen voor gemakkelijke opslag in de zak van een golfer.
 
Scorekaarten: Dit zijn kaarten die worden gebruikt om de score bij te houden tijdens een golfronde. Golfers noteren het aantal slagen dat ze nodig hebben om elke hole te spelen en houden ook hun totale score bij.
 
Golf artikelen met bedrukking
 
Het is mogelijk om veel golfartikelen te laten bedrukken met een persoonlijk logo, afbeelding of tekst. Dit is een populaire manier om een merk of bedrijf te promoten en kan ook worden gebruikt als relatiegeschenk voor klanten of als prijzen bij golfwedstrijden. Bedrukte golfartikelen kunnen een professionele uitstraling geven aan een bedrijf of evenement en kunnen ook dienen als aandenken of herinnering aan een speciale gebeurtenis.
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20