Prijs

t/m

Kleur

Kaartspellen met logo

Op zoek naar een kaartspel bedrukt met uw logo? Een kaartspel komt vaak tevoorschijn tijdens een gezellige avond met vrienden of familie. Laat het logo van uw bedrijf op het kaartspel drukken. Uw logo zal door iedereen voor een lange tijd gezien worden. Een kaartspel is heel veelzijdig. U kunt meerdere spellen spelen met de bedrukte kaarten.

Kaartspellen

Een gepersonaliseerd kaartspel is een leuk geschenk om weg te geven. Laat het logo, de naam, een slogan of korte reclame boodschap van uw bedrijf op de kaartspellen drukken. Wij hebben onder anderen kaarten gemaakt van gerecycled papier. U heeft de keuze uit verschillende verpakkingen. Kies voor een kaartspel in een kartonnen doosje, blikken doosje of een houtendoosjeDe kaartspellen blijven populair onder jong en oud. Veel jongeren gebruiken de kaarten tijdens een gezellige avond, maar veel volwassenen houden er ook van om een potje te kaarten.

Kaartspellen met bedrukking

Een bedrukt kaartspel brengt uw bedrijfsnaam duidelijk en voor langere tijd in beeld. De speelkaarten dragen bij aan een leuke vrijetijdsbesteding met relaties. Ze worden altijd tevoorschijn gehaald, bijvoorbeeld op een verjaardag, familiedag of tijdens een gezellige avond. Iedereen bewaart er wel een paar in de kast. Door hier uw naam aan te koppelen zal uw bedrijf een positieve indruk achterlaten. Het kaartspel met uw logo zal hierdoor zorgen voor een vergroting van uw naamsbekendheid. De kaartspellen zijn uiteraard ook geschikt om de reclame boodschap van uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Als u kaartspellen bedrukt als promotiemiddel voor op de beurs gaat u voor een simpel maar praktisch kaartspel met logo. Een kaartspel is een leuke weggever voor de bezoekers. Uw logo zal gezien worden door veel verschillende personen.

Een kaartspel wordt vaak lang bewaard. Het schenken van een kaartspel is dus zeker geen verspilling van uw geld. Een kaartspel is ook een leuk geschenk voor uw relaties. Zij zullen veel plezier beleven aan de speelkaarten samen met hun familie en vrienden die uw logo ook weer zullen zien. Met een bedrukt kaartspel zal u een positieve herinnering achterlaten. Naast kaartspellen hebben wij bij AtmR Gifts ook genoeg andere spellen in het assortiment. Bekijk onze bordspellen, denkspellen, buitenspellen en puzzels waar u een logo op kunt laten zetten.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20