Kleur
Prijs

t/m

Buitenspellen

Eindelijk weer lekker naar buiten? Wilt u uw medewerkers en relaties ook verrassen met leuke en populaire buitenspelletjes? Buitenspellen zijn de leukste geschenken voor uw relaties en medewerkers in de zomer. In ons ruime aanbod vindt u veel originele en leuke buitenspellen.

Buitenspellen voor jong en oud

AtmR Gifts heeft voor jong en oud de leukste spellen in het assortiment. Speciaal voor buiten hebben we onder andere badmintonsets, balspelletjes en jeu de boules. AtmR gifts is specialist in het bedrukken van relatiegeschenken dus ook kunnen wij uw  buitenspellen bedrukken.

Denk ook eens aan het geven van de originele kegelset, Houten skittles set, croquet set, Houten werp set, frisbees, badminton of jeu de boules sets. Bedrukt met uw logo zijn deze spellen een uitstekend relatiegeschenk. Onze originele en onderscheidende spellensets zorgen gegarandeerd voor succes.

Bekijk snel al onze buitenspellen en kies het spel dat het best bij jouw bedrijf past. Onze zomerspellen voor buiten zijn ook leuk om te gebruiken op scholen of kinderdagverblijven of tijdens een personeelsuitje. Spelletjes zijn het ultieme middel voor ontspanning, teambuilding en samenzijn.

Wij beschikken over een complete collectie van originele spelletjes en buitenspellen, strandspellen en zomerartikelen. Vraag ons vrijblijvend naar alle mogelijkheden;

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44