Prijs

t/m

Kleur
Regenjassen met logo

Op zoek naar een regenjas met logo? Schenk uw medewerkers en relaties een regenjas om ze te beschermen tegen de regenbuien die met bakken uit de lucht komen. Laat een logo of boodschap op de regenjas drukken en promoot zelfs in de regen uw bedrijf.

Regenjas

Een regenjas is een geschenk dat het hele jaar door nuttig kan zijn. Bij AtmR Gifts hebben wij verschillende soorten regenjassen. U kunt kiezen uit korte of lange regenjassen in een aantal verschillende kleuren. De meeste regenjassen zijn voorzien van een capuchon en zakken. Zo zullen u en uw spullen ook droog blijven. Onze regenjassen zijn gemaakt van een glad materiaal, omdat daar het water vanaf druipt. Het is een mooie aanvulling op uw collectie bedrijfskleding. Ook zijn de jassen voor uw medewerkers handig voorop een buiten evenement of festival. 

Reganjas met opdruk

Laat uw logo, naam, een slogan of een boodschap op de regenjassen drukken. Bestel de regenjassen met logo voor uw medewerkers die veel buiten werken. Uw werknemers zullen met uw logo op de borst of rug altijd herkenbaar zijn voor de bezoekers. Geef uw relaties een regenjas met uw logo cadeau. Zij zullen dit erg waarderen als ze in een regenbui terecht komen. Een regenjas is het perfecte promotiemateriaal om uw naamsbekendheid te vergroten tijdens een stortbui. Neem ook eens een kijkje naar onze paraplu’s, regenponcho’s, softshell jassen en petten met bedrukking.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20