Prijs

t/m

Kleur

EHBO bedrukt met uw logo

Ontdek de gepersonaliseerde EHBO-kits van AtmR Gifts, perfect voor snelle effectieve eerste hulp bij ongevallen. Personaliseer uw EHBO-set met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap en verhoog uw merkzichtbaarheid. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschenk dat bij u past. 

EHBO producten bij AtmR Gifts

Ontdek de EHBO producten van AtmR Gifts. Onze EHBO-kits zijn samengesteld met zorg en bieden eerste hulp bij noodgevallen en ongelukken. Vertrouw op onze eerste hulpsets om medische noodgevallen te verzorgen. Voor thuis, op kantoor, in de auto of outdoor activiteiten, een EHBO set is onmisbaar in uw werkruimte.

Ontdek ons maatwerk

Geef uw EHBO-kit een persoonlijk tintje met onze personalisatiemogelijkheden. Voeg een bedrijfslogo of persoonlijke boodschap toe aan uw geschenk. Onze bedrukte EHBO-kits zijn ook perfect als promotioneel geschenk voor uw medewerkes en relaties. Verhoog uw naamsbekendheid en laat zien dat u nadenkt over de veiligheid met de gepersonaliseerde EHBO-sets van AtmR Gifts.

Snel en zorgeloos bezorgen

Bij AtmR Gifts staat verpakking en kwaliteit centraal. Wij streven ernaar om elk geschenk met zorg te bezorgen. Bezorging op meerdere adressen is voor ons geen probleem, ons team staat klaar om alles voor u te regelen. Wij bezorgen door heel Nederland en andere Europese landen. Voor grotere aantallen bieden wij op maat gemaakte voorstellen aan. Kies voor zorgeloze bezorging en vertrouw onze uitgebreide service.
 

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft met het zoeken naar een geschikt geschenk, wij helpen u graag. 

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20