Prijs

t/m

Kleur


Gepersonaliseerde big shoppers

Ontdek onze collectie big shoppers, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gerecycled plastic, canvas en jute. Personaliseer uw tas met uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. U kunt deze tassen uitdelen op beurzen, evenementen of aan uw medewerkers en relaties en geef een uniek geschenk en vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Onze collectie big shoppers

Ontdek onze big shoppers, een goede oplossing voor uw boodschappen en meer. Onze big shoppers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gerecycled plastic, canvas en jute. Deze big shoppers zijn stevige en duurzame opties voor dagelijks gebruik. De big shoppers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, hierdoor kunt u altijd wel een tas vinden die bij uw voorkeuren en behoeften past. 

Personaliseer met uw eigen logo

U kunt bij AtmR Gifts uw geschenken personaliseren, laat uw big shoppers bedrukken met uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. Met onze bedrukkingsmogelijkheden kunt u uw geschenk geheel naar wens ontwerpen. Geef de gepersonaliseerde big shoppers weg op beurzen, evenementen of aan uw medewerkers en relaties, zo geeft u niet alleen een leuk geschenk, maar zorgt u ook voor bedrijfspromotie.  

Betrouwbare bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts vinden we het niet alleen belangrijk dat we hoogwaardige producten aanbieden, maar ook naar een positieve bezorgervaring. Elke bestelling is uniek of u nou een kleine of een grote bestelling heeft, wij maken een passend voorstel die past bij uw wensen en behoeften. Daarom bieden wij flexibele bezorgopties aan, zo leveren wij niet alleen in Nederland maar ook in verschillende Europese landen. Daarnaast kunnen wij ook bezorgen op meerdere locaties, zo kunnen uw ontvangers gemakkelijk hun geschenken aannemen. 

Ons team staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of bij het helpen van een passend geschenk vinden voor u en uw bedrijf, wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20