Prijs

t/m

KleurKauwgom laten bedrukken met logo

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk waar u jong en oud mee kunt blij maken? Bij AtmR Gifts hebben wij kauwgum voor u. Laat de kauwgum bedrukken met het logo van uw bedrijf. Een frisse verrassing waar u uw bedrijf mee kunt promoten.

Ons assortiment kauwgum

Bij AtmR Gifts nodigen we u uit om kennis te maken met ons heerlijke assortiment kauwgum. Verfrissend en smaakvol, onze kauwgum is een perfecte aanvulling op ons diverse assortiment lekkernijen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke muntsmaak, fruitige varianten of suikervrije opties, wij hebben voor ieder wat wils

Onze kauwgum is niet alleen een smakelijk tussendoortje, maar ook een handig en draagbaar product voor onderweg. Compact verpakt en gemakkelijk mee te nemen, zodat u altijd kunt genieten van een verfrissende smaak. Bij AtmR Gifts streven we ernaar om uw momenten van verfrissing te verbteeren met ons uitgebreide assortiment kauwgum.

Bij AtmR Gifts gaat ons snoepassortiment verder dan alleen verfrissende kauwgum. Ontdek onze heerlijke chocolade, koekjes in blik en snoeppotten. Onze selectie is zorgvuldig samengesteld met diverse smaakvolle opties.

Kauwgom als relatiegeschenk

Optimaliseer de zichtbaarheid van uw merk met gepersonaliseerde kauwgum van AtmR Gifts. Wij bieden de mogelijkheid om uw logo, naam of boodschap te laten bedrukken op de verpakkingen van onze kauwgum. Met de keuze om een of meerdere zijden te bedrukken, heeft u voldoende ruimte om uw bedrijfsidentiteit op een opvallende manier manier te presenteren.

De bedrukte pakjes kaugum zijn perfect voor promotionele doeleinden. Door het compacte formaat zijn ze gemakkelijk draagbaar, waardoor uw logo regelmatig onder de aadacht komt. Versterk uw merk op een kosteneffectieve manier. Bij AtmR Gifts bieden we niet alleen bedrukte pakjes kauwgum aan, maar ook bedrukte blikjes die na concumptie opnieuw kunnen worden gevuld. Zo blijft uw branding langdurig in beeld. Kies voor een effectieve en draagbare manier om uw bedrijf te promoten en blijvende indrukken achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op voor personalisatie-opties, prijzen en levering.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20