Kleur


Kauwgom laten bedrukken met logo

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk waar u jong en oud mee kunt blij maken? Bij AtmR Gifts hebben wij kauwgom voor u. Laat de kauwgom bedrukken met het logo van uw bedrijf. Een frisse verrassing waar u uw onderneming mee kunt promoten.

Kauwgom

Een bedrukt pakje of blikje met kauwgom blijft populair onder jong en oud. De lekkere pepermuntsmaak van kauwgom geeft u een frisse adem. Maar wist je dat kauwgom ook goed voor uw tanden is en ervoor zorgt dat u zich goed kunt concentreren? De herhalende beweging zorgt ervoor dat u ontspant, maar tegelijkertijd alert blijft. Omdat dit snoepgoed in ieder geval een duidelijke favoriet is onder volwassenen is het een slimme keuze om pakjes kauwgom te bedrukken ter promotie van uw bedrijf. Een plezierig en fris relatiegeschenk dat iedereen op prijs zal stellen. U kunt ze het hele jaar door uitdelen op beurzen of een open dag. Ook op kantoor is het leuk om kauwgom uit te delen. Het is een plezierig relatiegeschenk dat zorgt voor een frisse kennismaking.

Kauwgom als relatiegeschenk

Laat de kauwgom bedrukken met een logo, naam, slogan of reclame boodschap van uw onderneming. De verpakkingen van de kauwgom lenen zich goed om uw boodschap over te brengen. U kan de kauwgom bedrukken aan één of meerdere zijdes. Zo heeft u een grote ruimte waarop u uw bedrijfslogo of slogan op kwijt kunt. De bedrukte pakjes kauwgom met uw logo zijn ideaal om uit te delen als promotie op straat of aan beurs bezoekers. Een pakje kauwgom is klein en daarom makkelijk mee te nemen in uw tas of broekzak. Uw logo zal vaak worden gezien wanneer de ontvanger kauwgom neemt of uitdeelt aan collega’s en vrienden. Promoot uw bedrijf zonder al te veel geld uit te moeten geven. Naast kauwgom in papierzakjes of pakjes, kunt u bij ons ook kiezen voor kauwgom in blik. Dit bedrukte blikje zal zodra de kauwgom op is, weer gevuld worden met een nieuwe lading door de ontvanger. Uw geschenk zal dus langer meegaan. Bekijk ook onze pepermuntje blikjes, stroopwafel blikjes of snoeppotten waar u een logo op kunt laten zetten.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20