Prijs

t/m

Kleur

Wire-o schrijfblokken met logo

Met het wire-o notitieblok heeft u altijd een handig schrijfmiddel bij de hand, waar u ook bent. De stevige spiraalbinding zorgt ervoor dat uw notities lang mooi blijven en het notitieblok langer meegaat dan notitieblokken met een gelijmde binding. Bestel vandaag nog en ontdek zelf het gemak van het wire-o notitieblok.

Wire-o notitieboek
 
Een wire-o notitieboek is een type notitieboek waarbij de pagina's worden gebonden door middel van een spiraalvormige metalen draad die door kleine gaatjes in de pagina's loopt. De draad zorgt ervoor dat de pagina's plat blijven liggen wanneer het notitieboek geopend is, wat handig kan zijn bij het schrijven of tekenenWire-o notitieboeken zijn populair vanwege hun duurzaamheid en flexibiliteit, omdat de pagina's gemakkelijk kunnen worden omgeslagen en het notitieboek helemaal plat kan worden gelegd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en ontwerpen en worden vaak gebruikt voor notities maken, schetsen, tekenen en nog veel meer.
 
Relatiegeschenk 
 
Een wire-o notitieboek kan een uitstekend relatiegeschenk zijn vanwege zijn functionaliteit, duurzaamheid en de mogelijkheid om deze aan te passen met uw bedrijfsnaam of logo. Het is een praktisch cadeau dat door de ontvanger op verschillende manieren kan worden gebruikt, zoals voor notities, planning, het maken van schetsen, ideeën opschrijven en nog veel meer. U kunt het wire-o notitieboek aanpassen aan uw bedrijfsstijl door het toevoegen van uw bedrijfslogo, kleuren of een persoonlijke boodschap. Het kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt om uw klanten te bedanken voor hun loyaliteit of als onderdeel van een marketingcampagne.
 
Daarnaast zijn wire-o notitieboeken relatief betaalbaar en beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen. Dit maakt het gemakkelijk om een geschikt geschenk te vinden dat past bij uw doelgroep en budget.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20