Prijs

t/m

Kleur


Bedrukte notitieblokken met logo

Een notitieblok is een handig hulpmiddel voor het maken van aantekeningen, to-do lijsten, ideeën en andere notities. Het is er in verschillende maten, vormen en stijlen en is daardoor geschikt voor verschillende situaties, van op het bureau tot onderweg. AtmR Gifts heeft een ruim assortiment aan notitieblokken.

Notitieblokken 

Een notitieblok is een handig schrijfmiddel dat vaak gebruikt wordt voor het maken van aantekeningen, takenlijstjes, ideeën of andere notities. Notitieblokken zijn er in verschillende maten, vormen en stijlen, van kleine notitieblokken voor in de zak tot grotere blokken voor op het bureau. Sommige notitieblokken hebben een harde kaft, terwijl andere blokken juist een zachte kaft hebben voor extra flexibiliteit en draagbaarheid. Het is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die regelmatig notities maakt en deze georganiseerd wil houden

Relatiegeschenk

Notitieblokken zijn een populair relatiegeschenk, omdat het een handig hulpmiddel is voor het maken van notities en aantekeningen. Door het toevoegen van een gepersonaliseerde bedrukking, zoals een bedrijfslogo, boodschap of ontwerp, maakt u het notitieblok persoonlijk en versterkt u de merkherkenning. Notitieblokken zijn er in verschillende stijlen en maten, waardoor het gemakkelijk is om een notitieblok te kiezen dat past bij de behoeften en voorkeuren van de ontvanger. Als relatiegeschenk is het niet alleen praktisch, maar ook een effectieve manier om waardering te tonen aan klanten, medewerkers of partners.

E: Info@atmrgifts.nl  T: + 31 (0) 481 36 65 20