Prijs

t/m

Tony's Chocolonely bedrukken met logo

Tony's Chocolonely is een Nederlands chocoladebedrijf dat werkt aan 100% slaafvrije chocolade en gepersonaliseerde chocoladerepen met opdruk aanbiedt. Ze gebruiken gecertificeerde fairtrade en traceerbare cacaobonen en bieden verschillende smaken en opvallende verpakkingen aan. De chocoladerepen dragen bij aan de missie van het bedrijf. Bestel uw favoriete Tony's Chocolonel reep bij AtmR Gifts!
 
 
Tony's Chocolonely
 
Tony's Chocolonely is een Nederlands chocoladebedrijf dat bekend staat om zijn missie om 100% slaafvrije chocolade te maken. Het bedrijf werd opgericht in 2005 door journalist Teun van de Keuken, die geschokt was door het feit dat er nog steeds slavernij bestond in de cacaoproductie. Tony's Chocolonely gebruikt alleen gecertificeerde fairtrade en traceerbare cacaobonen en werkt direct samen met cacaoboeren om de leefomstandigheden en arbeidsomstandigheden in de cacaoproductieketen te verbeteren. Het bedrijf heeft ook een "Open Chain" -model ontwikkeld, waarbij ze hun cacaoboeren en leveranciers volledig transparant maken en hen betrekken bij hun inspanningen om de chocolade-industrie te veranderen. Naast hun missie om 100% slaafvrije chocolade te maken, staat Tony's Chocolonely ook bekend om zijn opvallende verpakkingen en ongewone smaken. Het bedrijf heeft een breed scala aan chocoladerepen, waaronder melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade, en biedt ook verschillende smaken aan zoals karamel zeezout, amandel zeezout en pecan kokos. Tony's Chocolonely is uitgegroeid tot een populaire chocoladeproducent in Nederland en heeft ook internationaal succes geboekt. Het bedrijf blijft zich inzetten voor zijn missie om de chocolade-industrie te veranderen en bewustzijn te creëren over de problemen in de cacaoproductieketen.
 
Tony's chocolonely met logo
 
Tony's Chocolonely met opdruk is een chocoladereep van het merk Tony's Chocolonely waarop een afbeelding, logo of tekst is gedrukt. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om gepersonaliseerde chocoladerepen te maken als cadeau voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen of bedrijfsfeesten. De opdruk kan worden aangebracht door middel van verschillende technieken, zoals zeefdruk, transferdruk of digitale druk. Het ontwerp kan variëren van eenvoudige tekst of logo's tot complexe afbeeldingen met meerdere kleuren. Het is een leuke manier om een persoonlijke touch te geven aan een heerlijke lekkernij en tegelijkertijd bij te dragen aan de missie van Tony's Chocolonely om 100% slaafvrije chocolade te maken. Door het kopen van deze gepersonaliseerde chocoladerepen draag je bij aan een betere wereld, waarbij eerlijke handel en duurzaamheid centraal staan.
 
Tony's Chocolonely adventskalender
 
Ontdek de betoverende magie van de feestdagen met Tony's Chocolonely! De adventskalender biedt niet alleen een leuke manier om af te tellen tot kerstmis, maar ook om te genieten van heerlijke en eerlijke chocolade. Elke dag onthult u een nieuwe, kleurrijke verpakte traktatie, speciaal gemaakt met de allerbeste ingredienten en met veel zorg voor mens en planeet. De Tony's Chocolonely adventskalender belooft een zoete en eerlijke kerstviering voor u, uw mederwerkers en uw relaties. De chocolade is niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar het draagt ook bij aan een rechtvaardigere en duurzamere wereld. Bij elke hap ondersteunt u de missie van Tony's Chocolonely om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Bestel vandaag nog uw Tony's Chocolonely adventskalender bij AtmR Gifts en maak de kerst dit jaar extra speciaal met eerlijke chocolade. Laat de magie van de feestdagen beginnen! 
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20