Prijs

t/m

Kleur


Lunchboxen met bedrukking

Bij AtmR Gifts kunt u duurzame lunchboxen ontdekken, gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ook kunt u uw bedrijfslogo op de lunchbox laten bedrukken voor een groenere levensstijl en milieubewuste branding met een positieve impact.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzame lunchboxen

Duurzame lunchboxen bieden een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpverpakkingen. Ze worden vervaardigd van herbruikbare materialen zoals roestvrijstaal, bamboe, siliconen of gerecycled plastic, wat de behoefte aan wegwerpverpakkingen vermindert. Deze lunchboxen zijn ontworpen om te worden hergrebruikt.

Naast hun milieuvriendelijkheid zijn duurzame lunchboxen vaak BPA-vrij en vrij van schadelijke chemicaliën, wat gezondheid en veiligheid van uw voedsel waarborgt. Ze zijn beschikbaar in diverse maten en ontwerpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Het gebruik van duurzame lunchboxen is een stap naar een groenere levensstijl en laat zien dat u begaan bent om milieubewustzijn. Het bevordert hergebruik en minimaliseert de impact op het milieu.

Ons assortiment lunchboxen

Bij AtmR Gifts begrijpen we het belang van duurzame producten en bieden we een uitgebreid assortiment duurzame lunchboxen die perfect passen bij uw milieuvriendelijke levensstijl. Onze collectie omvat lunchboxen gemaakt van herbruikbare materialen zoals roestvrij staal, bamboe en gerecycled plasticOf u nu op zoek bent naar een compacte lunchbox voor onderweg of een ruime bento-box voor een gevarieerde maaltijd, we hebben de perfecte optie voor u. Onze duurzame lunchboxen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook stijlvol en praktisch.

Ook bieden wij bij AtmR Gifts meer duurzame kantoorartikelen. Naast onze duurzame lunchboxen hebben wij ook een breed scala aan notitieboeken, documentmappen en agenda's. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met het oog op duurzaamheid en milieubewustzijn.

Duurzame lunchboxen bedrukken

Het bedrukken van duurzame lunchboxen is en goede en verantwoorde manier om uw merk te promoten. Duurzame lunchboxen vervaardigd van herbruikbare en milieuvriendelijke materialen bieden een uitstekende manier om uw bedrijfslogo, merknaam of boodschap te presenteren. Duurzame lunchboxen worden vaak dagelijks gebruikt, wat betekent dat uw bedrukking herhaaldelijk wordt gezien, waardoor de merkbekendheid toeneemt. Bovendien zijn lunchboxen erg geschikt als relatiegeschenken en promotieatikelen. 

Belangrijk is ook dat het bedruken van duurzame lunchboxen uw toewijding aan milieubewustzijn benadrukt, wat aansluit op de groeiende vraag naar duurzame producten. Kies voor gepersonaliseerde duurzame lunchboxen bij AtmR Gifts en voeg een persoonlijke en professionele uitstraling toe aan uw kantoorbenodigdheden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20