Prijs

t/m

Kleur
Opvouwbare paraplu's met logo

Een opvouwbare paraplu is een ideaal promotiegeschenk. Laat uw logo op de paraplu drukken en geef hem weg aan uw relaties. De kleine opvouwbare paraplu is erg handig voor onderweg. Uw logo zal overal waar de paraplu gebruikt wordt, te zien zijn.

 

Opvouwbare paraplu

Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan opvouwbare paraplu’s. Wij hebben paraplu’s in heel veel verschillende kleuren en printen. De meeste paraplu’s zien voorzien van een draagriem. Zo kunt u de paraplu gemakkelijk ergens op of aan hangen. Ook zitten de meeste paraplu’s verpakt in een herbruikbare hoes. Een opvouwbare paraplu is een type paraplu dat gemakkelijk kan worden opgevouwen en opgeborgen in een kleine tas of zak. Het is een handige en draagbare oplossing voor regenachtige dagen en kan gemakkelijk worden meegenomen in een handtas, rugzak of koffer.

Opvouwbare paraplu met bedrukking

Een bedrukte opvouwbare paraplu met uw logo erop, beschermt uw relaties en medewerkers tegen de regen en de wind. Laat de paraplu bedrukken met uw logo, slogan, naam of een boodschap. De opvouwbare paraplu is ideaal voor uw relaties die veel onderweg zijn. Zij kunnen de paraplu gemakkelijk meenemen in hun tas. Naast het schenken van een opvouwbare paraplu, kunt u de paraplu met logo ook weggeven op een beurs of festival. Uw logo zal goed zichtbaar zijn en uw naamsbekendheid zal daardoor groeien. Een opvouwbare paraplu met het logo van uw bedrijf is een ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Een paraplu gaat jaren mee, uw logo of boodschap zal voor een langere tijd zichtbaar zijn. Kijk naast onze opvouwbare paraplu’s ook eens naar onze stormparaplu’s en golfparaplu’s.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20