Prijs

t/m

Kleur
Vilt sleutelhangers met logo

Viltsleutelhangers zijn kleine accessoires die worden gebruikt om sleutels veilig en gemakkelijk te dragen. Ze zijn meestal gemaakt van zacht en duurzaam viltmateriaal. Viltsleutelhangers zijn er in verschillende vormen en maten. AtmR Gifts biedt verschillende soorten aan.

Vilt sleutelhanger

Een vilt sleutelhanger is een accessoire dat vaak wordt gebruikt om sleutels bij elkaar te houden en gemakkelijk te kunnen vinden. Het is gemaakt van viltmateriaal dat zacht en duurzaam is en in verschillende kleuren beschikbaar is.

Vilt is een duurzaam en natuurlijk materiaal dat momenteel erg populair is vanwege zijn zachtheid en textuur. Een vilt sleutelhanger kan bedrukt worden met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap.
 
Relatiegeschenk
 
Vilt sleutelhangers kunnen een leuk en origineel relatiegeschenk zijn. Als relatiegeschenk kan een vilt sleutelhanger bijvoorbeeld worden gegeven aan klanten, partners of medewerkers als blijk van waardering of als herinnering aan een evenement of bijzondere gelegenheid. Het kan ook worden gebruikt als promotiemateriaal om naamsbekendheid te vergroten en merkloyaliteit te stimuleren.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20