Prijs

t/m

KleurNon woven tassen bedrukken met logo

Een non woven tas is een uitstekend middel om uw bedrijf mee te promoten. U kunt uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap laten drukken op de tassen. Deze stevige bedrukte tas is handig voor tijdens het boodschappen doen of met het winkelen. Verras uw medewerkers of relaties met dit duurzame en praktische geschenk.

Non woven tassen bij AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts bieden wij een assortiment non woven tassen, deze tassen zijn geschikt voor diverse doeleinden. Non woven materiaal is duurzaam en sterk, hierdoor is het ideaal voor tassen en shoppers. Door hun sterke en duurzame eigenschappen zijn de tassen erg geschikt voor langdurig gebruik, waardoor u de tassen kunt hergebruiken. Non woven bestaat uit kleine vezels die aan elkaar gehecht zijn, hierdoor wordt het stevig en slijtvast. Wij bieden verschillende soorten en maten tassen aan, deze zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren. Zo zijn ze perfect als relatiegeschenk voor uw medewerkers en relaties. 

Personaliseer uw geschenk

Wat onze tassen bijzonder maakt, is dat ze volledig te personaliseren zijn. U kunt uw logo of persoonlijke boodschap laten bedrukken, zo kunt u uw merk op een opvallende en duurzame manier promoten. Non woven tassen hebben een groot drukoppervlak, hierdoor komt uw bedrukking goed tot zijn recht. Door non woven tassen te laten bedrukken vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar promoot u ook een milieubewustere levenstijl. Uw medewerkers en relaties zullen zo rondlopen met een uniek en duurzaam relatiegeschenk. Bovendien kunt u deze tassen perfect uitdelen op beurzen en evenementen. 

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts vinden wij niet alleen het leveren van hoogwaardige producten belangrijk, maar ook een zorgeloze bezorgervaring. Of het nu gaat om een kleine of een grote bestelling, wij staan klaar om u te helpen met een passend voorstel. Ook leveren wij niet alleen in Nederland maar ook in verschillende landen in Europa. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw pakketten te leveren op meerdere adressen, zo kunnen uw medewerkers en relaties makkelijk hun geschenken in ontvangst nemen. 

Als u nog vragen heeft over onze producten of als u assistentie nodig heeft met het vinden van een geschikt relatiegeschenk. Wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20