Prijs

t/m

Kleur
Gepersonaliseerde fietstassen

Ontdek onze collectie fietstassen, perfect voor fietsliefhebbers van alle niveaus. Personaliseer uw geschenken met onze bedrukkingsservice en laat uw logo opvallen tijdens elke fietsrit. Bij AtmR Gifts vindt u fietstassen van hoogwaardige kwaliteit. Een praktisch geschenk voor uw relaties en medewerkers.

Ons assortiment fietstassen 

Ontdek onze veelzijdige collectie fietstassen, perfect voor fietsliefhebbers en avonturiers. Kies uit diverse modellen, zoals fietstassen met een fleshouder of een handige smartphonehouder. Onze fietstassen zijn ontworpen met praktisch gebruik in gedachten en beschikken over afgesloten ritsvakken, zo kunt u uw spullen veilig opbergen. Onze tassen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, met verschillende functies en stijlen beschikbaar, vindt u bij ons altijd de perfecte fietstas die aansluit bij uw behoeften en voorkeuren.

Personaliseer uw fietstassen

Geef uw geschenken een persoonlijk tintje door onze fietstassen te laten bedrukken of borduren met uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. Zo creëert u niet alleen een uniek en persoonlijk geschenk, maar ook een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Verras uw relaties en medewerkers met unieke en persoonlijke fietstassen en laat uw merk opvallen terwijl ze genieten van hun fietsavonturen.

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Een zorgeloze bezorging staat bij AtmR Gifts centraal. Of het nu gaat om een kleine of een grote bestelling, wij streven naar een vlekkeloze bezorging. Wij bezorgen niet alleen in heel Nederland, maar ook in diverse Europese landen. Bovendien bieden we ook nog de optie om uw bestelling op meerdere locaties af te leveren, zodat uw ontvangers gemakkelijk hun geschenk kunnen aannemen. Wij vinden het belangrijk dat de bezorging van uw bestelling past bij uw wensen en behoeften. 

Heeft u vragen over onze producten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk? Wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20