Prijs

t/m

KleurUSB-Sticks met bedrukking

Ontdek onze duurzame USB-sticks bij AtmR Gifts, gemaat van eco-vriendelijke materialen en te personaliseren met uw logo voor een groene en professionele uitstraling van uw relatiegeschenken. Deze milieuvriendelijke USB-oplossingen zijn niet alleen kostenefficiënt, maar dragen ook bij aan een duurzamere toekomst.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzame USB-Sticks

In een wereld waar duurzaamheid een groeiende prioriteit is, bieden duurzame USB-Sticks een milieuvriendeljke benadering van gegevensopslag. Deze handige datadragers combineren de gebruikelijke opslag en overdrachtsfuncties van de USB-sticks met een positieve impact op het milieu. Duurzame USB-sticks worden vervaardigd uit eco-vriendelijke materialen, zoals gerecycled plastic, bamboe of duurzaam hout. Daarnaast zijn ze ontworpen om lang mee te gaan, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is.

Ons assortiment USB-sticks

Bij AtmR Gifts hebben we allerlei soorten duurzame USB-sticks, perfect om aan verschillende opslagbehoeften te voldoen. De duurzame USB-stick zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled plastic, tarwestro, bamboe en duurzaam hout. Ook begrijpen wij dat iedereen andere opslagbehoeften heeft, en we willen ook graag bijdragen aan een groenere planeet. 

Bij AtmR Gifts bieden we meer duurzame technologie aan dan alleen USB-sticks, zoals speakers, koptelefoons en oortjes, draadloze opladers en powerbanks. Ze zijn allemaal gemaakt van gergecyclede materialen en duurzame groendstoffen. Bij AtmR Gifts begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame technologie die voldoet aan de moderne eisen. Ontdek onze duurzame technologie en draag bij aan een groenere toekomst.

Duurzame USB-Sticks bedrukken

Bij AtmR Gifts bieden wij de mogelijkheid om onze duurzame USB-sticks te bedrukken met uw logo, tekst of boodschap. Dit geeft niet alleen een persoonlijke touch aan uw relatiegeschenken, maar biedt ook een geweldige kans om uw groener boodschap te verspreiden.

Kies voor gepersonaliseerde duurzame USB-sticks bij AtmR Gifts en voeg een persoonlijke en professionele uitstraling toe aan uw kantoorbenodigdheden. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20