Kleur

Snoepblikken met inhoud

Bent u op zoek naar een mooi blik met snoep voorop de beursstand of om cadeau te doen? Bij AtmR Gifts hebben wij de snoepblikken voor u. Laat het logo van uw bedrijf op de snoep blikken drukken. De snoepblikken met logo staan leuk op het bureau van uw relaties, klanten en medewerkers. Bestel uw favoriete snoeppot bij AtmR Gifts!

Snoepblikken

Bedrukte snoepblikken worden door veel verschillende organisaties en voor veel verschillende doeleinden ingezet. Een snoepblik is een tijdloos geschenk en kan daarom het hele jaar door worden weg gegeven. Wij hebben veel verschillende soorten blikken in allerlei maten. Laat de snoepblikken bedrukken met een logo, naam, slogan of boodschap van uw bedrijf en personaliseer een snoepblik. Uw logo kan worden geplaatst op de deksel en/of op de zijkant van de blikken.Wanneer u op zoek bent naar een geschenk dat het overal goed doet, dan zijn snoepblikken zeer goede geschenken.

Snoepblikken met opdruk

De bedrukte snoepblikken kunt u overal neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan de receptie, op het kantoor of in de kantine. Doordat de bedrukte snoep blikken op verschillende plaatsen gezet kan worden, kunt u daarmee ook veel mensen bereiken. Snoepblikjes bedrukken is daarom ook een goede en leuke manier om uw naamsbekendheid te vergroten. U hoeft het snoepblik natuurlijk niet perse met snoep te vullen. Zet het blik met opdruk van het bedrijf bijvoorbeeld bij de receptie van een dierenwinkel of dierenkliniek gevuld met hondenkoekjes. Door de bedrukte snoepblikken aan uw klanten of relatiegeschenken uit te delen bereikt u de doelgroep die u belangrijk vindt en zullen zij nog vaak positief aan u terugdenken. Bedrukte snoep blikken zijn een lekkere manier om uw klanten te verwelkomen. Staat u binnenkort op een beurs of op een open dag? Laat een snoep blik bedrukken met uw logo of slogan en plaats deze bij uw stand. Een snoep blik trekt gegarandeerd bezoekers aan bij uw beursstand en uw bedrijf zal meer onder de aandacht komen. Kijk ook eens naar onze bedrukte koffiekoekjes, lollies of pepermunt en vul de snoep blikken met de bedrukte snoepjes om uw bedrijf te promoten.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20