Prijs

t/m

Kleur
Waterpassen met logo

Op zoek naar handig gereedschap waar u een logo op kunt laten zetten? Bij AtmR Gifts hebben wij de waterpas voor u. De bedrukte waterpas is een praktisch geschenk voor uw medewerkers, relaties en klanten. Laat het logo van uw bedrijf drukken op de waterpas of draag uw reclame boodschap over via de waterpas.  

Waterpassen

Een waterpas is gereedschap dat wordt gebruikt om te bepalen of iets precies horizontaal staat. In de waterpas zit vloeistof met een luchtbel die u daarbij helpt. De waterpas is handig voor allerlei klusjes thuis, op het werk of in de tuin. Iedereen heeft de waterpas weleens nodig. Een traditionele waterpas bestaat uit een rechte, lange balk met een buis in het midden die gevuld is met vloeistof, meestal gekleurd water of alcohol. In de buis bevindt zich een luchtbel die zich verplaatst naar het hoogste punt van de buis wanneer de balk niet waterpas is.

Waterpassen met opdruk

Laat de waterpassen bedrukken met het logo, de slogan of een korte reclame boodschap van uw bedrijf. De bedrukte waterpassen met logo behoren tot de relatiegeschenken die eigenlijk iedereen wel gebruiken kan. Het is een leuk geschenk voor uw relaties of medewerkers die in de bouw werken, aangezien zij de waterpas vaak dagelijks gebruiken. Een waterpas met logo wordt vaak meegenomen naar een plek waar geklust of gebouwd wordt. Uw relatie of medewerker die de bedrukte waterpas heeft ontvangen wordt uw reclamedrager. Hoe meer ze met de bedrukte waterpas werken, hoe vaker zij uw logo zien. De kleine sleutelhanger waterpassen met logo zijn een zeer geschikt relatiegeschenk voor uw relaties of om weg te geven op een beurs. De waterpassen zijn compact en klein en daarom passen ze makkelijk in uw tas, auto of bureau la. Neem de kleine bedrukte waterpas overal mee naar toe. Ook hebben wij bij AtmR Gifts genoeg andere leuke artikelen waar u een logo op kunt laten drukken. Bekijk onze anti-stress items, linialen, rolmaten of duimstokken.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20