Prijs

t/m

KleurOordopjes met logo

Bescherm het gehoor van uw relaties en medewerkers met een paar bedrukte oordopjes. Laat het logo van uw bedrijf op de oordopjes drukken. Promoot op een evenement met luidde muziek uw bedrijf, en maak een goede indruk bij uw potentiële klanten en relaties.

Oordopjes

De bedrukte oordopjes kunnen uw gehoor beschermen tegen harde geluiden en muziek. Met oordopjes in kunt u genieten van een avondje uitgaan, zonder risico te lopen op gehoorschade. U kunt uw vrienden en de muziek nog uitstekend horen. De oordopjes met opbergdoos zijn een leuke weggever voor op beurzen of evenementen. Deel ze uit aan de bezoekers en promoot tegelijkertijd uw bedrijf. De opbergdoosjes of kokers zijn compact en dus makkelijk mee te nemen in een tas. Een aantal oordopjes met opberg koker beschikken over een draagketting. Ook heeft AtmR Gifts oordopjes aan een koord in ons assortiment. Mochten de oordopjes uitvallen, dan belangen ze niet op de grond. De oordopjes blijven dan rond uw nek hangen. Ook kunt u de oordopjes cadeau doen aan uw medewerkers als ze werken in een luidruchtige ruimte.

Bedrukte oordopjes

Oordopjes bedrukken is een geweldige manier om je merk of logo te promoten en tegelijkertijd een handig en praktisch geschenk te bieden aan je klanten of medewerkers. Geef de oordopjes ook als geschenk aan uw zakelijke relaties. De dopjes kunnen altijd van pas komen. Naast oordopjes hebben wij ook genoeg andere festivalartikelen waar u een logo op kunt laten drukken. Bekijk onze zonnebrillen, polsbandjes en regenponcho’s.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20