Kleur
Prijs

t/m

Regenponcho's

Een geschenk dat altijd van pas komt, is de regenponcho met uw logo. Bij AtmR Gifts hebben wij poncho’s voor volwassenen en kinderen in verschillende kleuren. Laat het logo van uw bedrijf op de regenponcho drukken en promoot uw logo zelfs in de regen.

Een regenponcho beschermt u tegen een regenbui. Wij hebben herbruikbare poncho’s en wegwerpponcho’s in veel vrolijke kleuren beschikbaar in ons assortiment. Laat het logo, de slogan of een boodschap van uw bedrijf op de regenponcho’s drukken. U heeft ook de keuze uit poncho’s van verschillende materialen. U kunt gaan voor een poncho van onder anderen PVC, plastic of maisafval. De duurzame regenponcho’s van maisafval zijn afbreekbaar en goed voor het milieu. Door uw logo op de poncho te laten zetten, straalt uw bedrijf duurzaamheid uit. Ook hebben wij regenponcho’s in handige opbergzakjes en ballen. U kunt de hersluitbare bal met daarin de poncho aan uw broek of tas hangen. De bal is erg handig om tijdelijk uw natte poncho in op te bergen. U hoeft de natte poncho dan niet in uw tas te bewaren. Hierdoor blijven de spullen in uw tas droog. De regenponcho’s zijn zeer geschikt als promotiemateriaal op een festival of beurs. Deel de poncho’s uit bij de verschillende evenementen. De bezoekers zullen zeker blij zijn als het met bakken uit de lucht komt en er wordt reclame gemaakt voor uw bedrijf.

Bekijk onze andere regenbestendige artikelen met bedrukking. U kunt kiezen voor een regenjas, paraplu, soft shell jas en hoeden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44