Materiaal


Dopper flessen met logo

De Dopper waterfles is de waterfles met een verhaal! Met een dopperfles heeft u geen wegwerpflesjes water meer nodig. Bij AtmR Gifts kunnen wij uw Dopper drinkfles eenvoudig bedrukken met uw logo en/of tekst. Het is zelfs mogelijk om de logo Dopperflessen te laten personaliseren met individuele namen. 

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamelijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die langer meegaan. Dit reuslteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegerlijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Doppers

Logodoppers zijn de perfecte keuze als giveaway voor een duurzame toekomst. Bewustzijn creëren voor het milieu en de hoeveelheid single-use afval verminderen is het doel! Door doppers met logo te kiezen steunt u automatisch ook de drinkwater projecten van de Dopper Foundation. Alle Doppers uit ons assortiment kunnen in full colour bedrukt worden zowel aan de voorzijde, de achterzijde en rondom. Het gaat hierbij enkel om het witte gedeelte van de Dopper. Denk eens aan een oranje Dopper bedrukt in 1 kleur of ga voor een zwarte Dopper met full colour bedrukking. Omdat wij voor het bedrukken van de Doppers gebruik maken van een digitale druk, blijft de prijs altijd gelijk, ongeacht het aantal drukkleuren!

Doppers bedrukken

Bij AtmR Gifts begrijpen wij dat duurzaamheid een belangrijkaspect is bij het kiezen van relatiegeschenken. Daarom bieden we een ruim assortiment aan Dopper flessen, die niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij het streven naar een duurzame aanpak. Het bedrukken van Doppers met uw logo of tekst is al mogelijk vanaf 30 stuks. We hebben het complete assortiment Dopper flessen in verschillende kleuren en varianten beschikbaar.

Een Dopper cadeau is niet alleen attent, maar ook milieubewust. Onze relatiegeschenk Doppers zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, zodat voor ieder een passende optie is. Neem contact met ons op en ondek de mogelijkheden om uw bedrijg op een duurzame manier te promoten.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20