Geen filteropties mogelijk

Dopper flessen met logo

Originele doppers met logo bestellen? De dopper waterfles is de waterfles met een verhaal! Met een dopperfles heeft u geen wegwerpflesjes water meer nodig. Op zoek naar DOPPER Drinkflessen met Logo? Wij kunnen uw Dopper drinkfles eenvoudig bedrukken met uw logo en/of tekst. Het is zelfs mogelijk om de logo Dopperflessen te laten personaliseren met individuele namen. 

Doppers

Logodoppers zijn de perfecte keuze als giveaway voor een duurzame toekomst. Bewustzijn creëren voor het milieu en de hoeveelheid single-use afval verminderen is het doel! Door doppers met logo te kiezen steunt u automatisch ook de drinkwater projecten van de Dopper Foundation. Alle Doppers uit ons assortiment kunnen in full colour bedrukt worden zowel aan de voorzijde, de achterzijde en rondom. Het gaat hierbij enkel om het witte gedeelte van de Dopper. Denk eens aan een oranje Dopper bedrukt in 1 kleur of ga voor een zwarte Dopper met full colour bedrukking. Omdat wij voor het bedrukken van de Doppers gebruik maken van een digitale druk, blijft de prijs altijd gelijk, ongeacht het aantal drukkleuren!

Kan ik Doppers personaliseren met logo én naam?

Ja, u kunt uw logodopper personaliseren met logo én naam, ongeacht het materiaal of de kleur die u kiest. Vraag ons naar de mogelijkheden! Het bedrukken van een Dopper met uw logo of tekst is al mogelijk vanaf 30 stuks. Wij beschikken over het complete assortiment Dopper flessen, dus alle kleuren en varianten zijn beschikbaar.

Doppers geschikt als relatiegeschenk?

Een Dopper cadeau is leuk om te geven en te krijgen! Onze relatiegeschenk Doppers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren zodat u voor ieder budget een passende Dopper met logo kunt bestellen. Onze bedrukte doppers zijn verkrijgbaar in oranje, rood, roze, wit, zilvergrijs, blauw, groen, geel, zwart en koperbruin. Naast de klassiek Dopper, hebben we ook de insulated Doppers die u met bedrijfslogo kunt bedrukken. De fles zelf is vaatwasserbestendig tot 65 graden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20