Prijs

t/m

Kleur


Koffiemokken met bedrukking

Personaliseer uw koffiemoment met een bedrukte mok voorzien van uw naam of logo. Ideaal als geschenk, zowel voor thuis als op kantoor. Ontdek de duurzaamheid van bedrukte mokken, die telkens opnieuw gebruikt kunnen worden. Maak uw koffiebeleving uniek met een persoonlijke touch!

Koffiemokken

Bij AtmR Gifts vindt u een uitgebreide selectie koffiemokken van premium kwaliteit die uw koffiemomenten tranformeren. Wat onze mokken onderscheidt, is niet alleen het vakmanschap maar ook de mogelijkheid tot volledige personalisatie, waardoor u een tastbare expressie van uw stijl kunt toevoegen aan uw dagelijkse routine.

Elke mok is zorgvuldig vervaardigd met materialen van topkwaliteit, waardoor duurzaamheid en stijl hand in hand gaan. Geniet van uw favoriete drankje in een mok die niet alleen functioneel is maar ook een esthetisch statement maakt. Onze koffiemokken zijn niet alleen voor eigen gebruik, ze maken ook prachtige geschenken. 

Bij AtmR Gifts hebben we een uitgebreide selectie koffiemokken, waaronder duurzame mokken, krijtmokken, WOW-mokken en full colour mokken, allemaal ontworpen om uw koffiemomenten uniek te maken.

Laat bij AtmR Gifts gemakkelijk je mok bedrukken met de door u gewenste naam of logo. Er zijn verschillende maten en vormen van de mokken beschikbaar in ons assortiment. Personaliseer de mok zoals u dat wilt. U kunt kiezen voor een logo, een afbeelding of een grappige tekst. De mokken kunnen worden bedrukt met zeefdruk.

Mokken als relatiegeschenk 

Bij AtmR Gifts is het eenvoudig om uw mok te personaliseren en bedrukken met de gewenste boodschap of logo. Ons assortiment omvat diverse maten en vormen mokken, geef de mokken een persoonlijk tintje door te kiezen voor uw doeleinden met uw logo, afbeelding of een boodschap.

Een bedrukte mok is niet alleen een goed geschenk, maar ook een effectief reclame-instrument. Het is een tastbare herinnering die de ontvaner veel plezier zal bezorgen. Bovendien zijn bedrukte mokken ideaal voor op kantoor. Mokken zijn niet alleen praktisch als relatiegeschenk en reclamemateriaal, maar ook duurzaam. U kunt de mokken keer op keer gebruiken, waardoor ze een langdurige en milieuvriendelijke optie zijn. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20