Geen filteropties mogelijk

Koffiemokken

Een koffiemok laten bedrukken met uw naam of logo? Geef een gepersonaliseerde mok als geschenk. Leuk voor thuis of voor op kantoor. Tevens is een bedrukte mok heel duurzaam omdat je deze telkens weer kunt gebruiken.

Mokken met bedrukking

Laat bij AtmR Gifts gemakkelijk je mok bedrukken met de door u gewenste naam of logo. Er zijn verschillende maten en vormen van de mokken beschikbaar in ons assortiment. Personaliseer de mok zoals u dat wilt. U kunt kiezen voor een logo, een afbeelding of een grappige tekst. De mokken kunnen worden bedrukt met zeefdruk.

Mokken als relatiegeschenk 

Een mok is zeer geschikt als reclame instrument. Het is een leuk geschenk om weg te geven en de ontvanger zal er veel plezier van hebben. De mokken zijn ook leuk voor op uw eigen kantoor. Uw klanten zullen een kopje koffie drinken en onbewust uw logo opslaan in hun geheugen. De mok is te gebruiken als geschenk, reclame materiaal en voor op het werk. Ook is een koffiemok duurzaam. U kunt de mok bijvullen hoe vaak u wilt. Kijk ook eens naar onze collectie bedrukte krijtmokken. Bent u opzoek naar een unieke mok? Bekijk dan ook onze wow mokken. Als u voor uw werk vaak onderweg bent, kies dan voor een van onze thermosbekers of Americano drinkbekers.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20