Prijs

t/m

Kleur


Bedrukte kweektuintjes met logo

Kweektuintjes of moestuintjes als weggever? Geef een van de kweektuintjes als duurzaam geschenk. De verpakking kan worden voorzien van uw logo, naam of slogan. AtmR Gifts heeft een leuk en gezond cadeau waarmee uw bedrijf een milieubewuste indruk achterlaat.  

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Ons assortiment kweektuintjes

AtmR Gifts heeft een breed assortiment aan producten om uw eigen planten mee te kweken. U heeft de keuze uit onder anderen: basilicum, mint, peterselie en meer. Een moestuin hoeft niet alleen te bestaan uit planten waar groenten en kruiden uitgroeien. U kunt ook bloemen planten. Dit zullen de bijen, vlinders en andere insecten ook erg fijn vinden.

De kweektuintjes bestaan uit een zak, doos of potje met daarin een aarde tablet met geperste aarde. In de aarde kunt u de zaadjes planten. Wanneer u de kweektuintjes eerst binnen laat groeien worden ze groter en sterker dan wanneer u ze direct in de tuin zou zetten. De kweektuintjes zijn geschikt om in de tuin te zetten, maar u kunt ze ook op het balkon of op de vensterbank kweken. 

Kweektuintjes als geschenk

Een duurzaam geschenk waarmee u uw bedrijf kunt promoten. Deel uw bedrukte kweektuintjes uit op de beurs of schenk ze aan uw zakenrelaties of medewerkers. Uw klanten en medewerkers kunnen zelf aan de slag en zullen ondertussen worden herinnerd aan uw bedrijf. Ook zijn kweektuintjes erg leuk voor kinderen. Zo kunnen ze kennis maken met de natuur. Hebben uw medewerkers en relaties geen groene vingers? Kijk dan eens bij onze bloembollen en zaden en bedrukt groeipapier

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20