Prijs

t/m

Kleur


Kubusblokken met logo bedrukken

Kubusblokken zijn veelzijdige schrijfblokken in de vorm van een kubus die handig zijn voor snelle notities en het bijhouden van belangrijke informatie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen en kunnen bij AtmR Gifts ook bedrukt worden met een bedrijfslogo of merknaam, waardoor ze een effectief relatiegeschenk zijn en bijdragen aan de uitstraling van een kantoor of werkruimte.

Kubusblokken
 
Kubusblokken zijn handig voor het maken van notities en snelle aantekeningen. Het gebruik van kubusblokken is snel en gemakkelijk, omdat ze kunnen worden afgescheurd en gemakkelijk kunnen worden meegenomen. Door hun vorm zijn ze ook gemakkelijk te stapelen en op te bergen. Kubusblokken zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat bestand is tegen scheuren en slijtage en vaak worden ze geleverd in een stevige houder die het papier beschermt en een nette uitstraling geeft. Bovendien zijn kubusblokken verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, waardoor ze perfect zijn voor verschillende situaties. Kleinere kubusblokken zijn handig om op het bureau te plaatsen voor snelle notities, terwijl grotere blokken op de vloer kunnen worden geplaatst voor een overzicht van belangrijke informatie. De verschillende bedrukkingen aan elke kant van de kubusblokken bieden de mogelijkheid om verschillende notities te categoriseren of om belangrijke informatie op een handige manier bij elkaar te houden.
 
Kubusblokken met opdruk
 
Kubusblokken kunnen ook worden voorzien van een opdruk, zoals een bedrijfslogo of merknaam, waardoor ze een geweldig promotiemateriaal zijn voor bedrijven en organisaties. Dit maakt kubusblokken een effectief relatiegeschenk, omdat ze vaak worden gebruikt en het bedrijf of merk dagelijks in het zicht komt. Bovendien kunnen kubusblokken ook bijdragen aan de uitstraling van een kantoor of werkruimte door kleur en design toe te voegen. Ook heeft AtmR Gifts nog andere producten zoals notitieboeken met hardcover, notitieboeken met softcover en notitieblokken.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20