Prijs

t/m

Kleur

Smoothies & sapflesjes

Bestel ook eens biologische sappen als weggever, bedrukt met uw naam en logo in een glazen flesje bij AtmR Gifts. Een lekker en duurzaam geschenk, waarmee u uw bedrijf kan promoten. Kies uw favoriet uit de verschillende smaken. 

Biologische sappen en smoothies als geschenk

Een verrassende en gezonde weggever! Een leuk handige glazen flesje gevuld met een biologische sap of smoothie naar keuze. Laat de fles bedrukken met uw naam en logo. Het is ook mogelijk om naast uw logo een boodschap op de fles te laten drukken. Maak van de biologische sappen en smoothies een uniek geschenk. De bio sappen en smoothies zijn ook erg leuk voorop de beurs. Zo kunt u uw klanten iets lekker aanbieden. De biologische sappen en smoothies zijn veel gezonder dan de sappen die je in de supermarkt schappen kunt vinden.

Gezonde relatiegeschenken

Inspireer uw medewerkers, klanten en relaties om gezonder bezig te zijn. De biologische sappen en smoothies zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en smaken. Bent u zelf al geïnspireerd geraakt om gezonder te leven, geef dan een stuk fruit met uw logo bij de  biologische sappen en smoothies of ga voor onze waterfruit infuser: een waterfles waarbij u zelf vers fruit kunt toevoegen aan uw water. AtmR Gifts heeft een breed assortiment in gezonde ne duurzame opties.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20